Browni_61 Emiryigit Etli olsn hamileler icn zararli die biliyorum cig oldgu icn ama emzirenler hakkinda bazi yerler yenilir bazi yerler yenilmz ysziuo interntte etsiz ve acisz bitane yesm bisy olmz herlde yiyen cok kisi varmıs🌸
Emiryigit Browni_61 Bir seferlikten bişey olmaz ya sonucta hamilelikte can istiyo emzirrken sütun çeker derler yani ben bilmiyodum bile öğrenmiş oldum
Browni_61 Elifderen norml.marulda yapiyi ama maruln beyaz göbegi dha cok yapiyoms die bir yazmisti burda yedim sütm cogaldi die pek bilgm yok bnmde
Browni_61 Annisss evet bulgur cok gusl sut yapiyo ama bi kadrda gaz yapiyo evde mesels bulgr pilavi yapsam yemiyorum gazli bi bebegm vr zaten
Browni_61 Elifderen Ya evet bulgr gaz yapiyo evde yemiyorm hiç ama bi defaya mahsus kacamk die düşündüm.Cok az yesm okdr erkilermiki
Asabi_Bebe Browni_61 biz ayda 2 3 kere yaparız eşimle ve etli de yapıyoruz yani sadece benim payım acısız oluyor.ve bebeği sertliği rahatsız etmesin diye sofraya indirmeden biraz yağ ve su ile karıştırıyorum.hiç rahatsızlık duymadık biz🙂
Asabi_Bebe Browni_61 yoğurmaya bile gerek yok.koy giyebileceğin kadarını bi tabağa çok az su ve yağ kaşıkla ezerek karıştır🙂
bynkutan Browni_61 hazır çiğköfte lerin içinde aşırı bulyon ve katkı maddesi var emzirirkeni geçtim normalde de yenmemesi gerekir Başka şey yiyin yada çok canınız istediyse bir ısırık tadın
Browni_61 bynkutan Surkli almiyrm cnm en sn 2 aylk hamilykn yedim yani disardn belkide senede 1 yda 2 kez aliyrm.ya evde kendim yapiyrm yda mercimk koftesi tarzi yapiyrm🌸
Browni_61 Emiryigit evt onu bnde duymstm valla az once yedm ama bebegm uyuyo dha emzirmedim emzirince anlrz artık 😂
iki_tospik_annesiii Browni_61 canım ben sürekli evde yaparım kendim bebeğimi de emziriyorum bır sıkıntı olmadığı şimdiye kdar