Browni_61 Kizlar 2 ay 25 gunlk bebeğim var emziriyorum Acısız sekilde çiğ kofte yesem bisey olurmu acaba emsirirken yiyen varmi aranzda?
Seldasngl Browni_61 etsiz olduğu sürece hamilelikte bile yenmesinde sıkıntı olmuyor. Bebeğim iki buçuk aylık güvenilir yerden etsiz yiyorum maruluyla çok da güzel süt yapıyor
Avakado-34 Browni_61 Bildiğimiz bulgurdan yapılan çiğ köfte ise ben doğduğundan beri yiyorum 😳 yenmemeli miymiş? Bişey olmadı ama oldu da ben mi fark etmedim .
Browni_61 ikizlerinannesi2985 Acı olmadn etsiz olsa genemi yenmemeli.interntte cogu yer yenmemeli yazsada bazi siteler zarari tk yaziyo kafam karsti sormk istedm
ikizlerinannesi2985 Browni_61 ay ben hiç yenebilir diyene denk gelmedim. Hamilelikte bile yedim ama doğum yaptığımdan beri yemiyorum😞 çok özledim valla
Browni_61 Seldasngl ya evet cig kotfenn top marulu sut yapiyo die okumstm burda.interntte bazi siteler zararsz diyo bazilari yenmez diyo bilemedim tesekkur edrm bilgi icn
Browni_61 Balnur aci falan koydurmam die düşündüm ya baharat azda olsa evde kullaniyrm bi etkisini görmedim yani kekik felan arada kullandgm oluyo cok az kirmizi pul biber felan
Browni_61 ikizlerinannesi2985 bende en son hamileligmn ilk aylrinda 1 kez yedim galiba 1.2 aylik hamileydm etsz yemistm nerdeyse 1 yil olcak hic yemedim bnde cok özledim.Yiyenler varmis cnm ya bilemedim
ikizlerinannesi2985 Browni_61 ay ne biliyim canım. Baharat sütün tadını bozuyor falan diyorlar. Riske atamıyorum ben
Browni_61 ikizlerinannesi2985 cig kofteye ne gbi bahart katiyolr bilmiyrm ama evde kekik cok azda olsa kirmzii pul bibr kullanyrm nadirde olsa.Bende kararsz kaldm ama akararinda az bisy tadimlk yesk okdr da bozmaz belki ya sncta hergn yemiyoruz.Senide gaza getiriym bubarada sanki😂
Mayisannesi34 Etli çiğ köfte zaten satışı yasak diye biliyorum. Ben hamileyken de emzirirken de hep yedim 😬
Browni_61 Mayisannesi34 bnde birz abartmdn alirm galiba 🌸Yiyenelri görünce binetki gorursm dha yemem dimi 😂ins olmz yaji
Ruveydaa98 Browni_61 kızım 10 aylık hep yedim yiyoeum etli de yedim etsiz de bir zararını görmedim ama