Mrvblgc 4.ay atağı başınıza gelenler neler 😩 bebeğim her uyandığında çığlık çığlığa ağlıyor uyumak istemiyor uykuya geçisi 1-2 saati buluyor atak yüzünden mi bunlar
Kk41 Mrvblgc Huysuz oldu asla uyumadı uyusa yarım saat 1 saatte uyandı. Hep memede durmak istedi bide kucakta🥺
Miniminikusum Mrvblgc 4nisanda 4ay dolacak bizdemi atakdayız bilmiyorum geceleri oladar güzel uyurduki 2-3kez anca kalkardı şimdi her saat içinde 2kere kalkıyor emziriyorum yarm saat geçmeden bidaha bidaha uykusuzluktan mahvoldum 2-3gündür
ZehraSareMom Mrvblgc Kıcaktan indiği an aglıyor meme reddi yaşadık uykuya geçişlerde sorun yaşadık bitmek üzere bizim atağımız biraz daha rahat son günlerdir
Zsnbr Mrvblgc bizimde 3 ay 20 günlükten beri başladı meme almıyor sdce canı istese alıyor çığlıkların haddi var hesabı yk iştahsızlık başladı biberona asıktı onu bile istemiyor
Alyatrd Miniminikusum 4aralık mı doğum tarihiniz 😊 bizim de aynı , gündüz zaten uyumuyor geceleri sık uyanmaya başladı , gün içinde hep kucak istiyo mız mız sürekli . 3ay 24 günlüğüz . Atak başladı mı acaba nasıl hesaplıyoruz 😞
Cookanne Miniminikusum aynı gun, doğumluyuz, bizde öyleyiz kızımın gece uykuları harikaydı şimödi sabaha kadar kalkıyor sürekli. Gündüz uykuya geçemiyor. Cok zor cok
Miniminikusum Alyatrd evet 4aralık 🙈 sizin cinsiyet ne? Atak hesaplamaya girin googleda ilk çıkan gönderiye. Bebişinizşn en son dogacak gününü yazarak hesaplanıyor
Sumeyra87 35 gun suren 4.ày atagi biz 41+3de dogduk 19 aralik bizde de gunduz surekli bi emme istegi memede uyuyor surekli napcami bilmiyorum.cok kusuyor kusmasi olmasa hadi neyse.sutler ziyan oluyor hep.
Sumeyra87 Mrvblgc hem nasil uzun gunum bebisi uyutmaya calismakla geciyor.hicbiseyde yapamiyoruz.uykuya cok direniyi gecen ay boyle degildi.tmm yine 30 dk uyurdu ama en azindan uykuya gecmesi kolaydi.simdi gozler iyice gormeye baslayinca isler degisti.
Zsnbr Mrvblgc ne kdar sürcek böyle ya kilo almamış hc bu ay prematüre doğdu bide 4 ay 4 günlüğüz 5100 kilomuz 😞
MihrimahinAnnesii Bizde 3 ay 26 günlüğüz gündüzleri sadece yarım saat uyuyor geceleri çok sık kalkıyor çareyi anneme gelmekte buldum çünkü artık uykusuzluktan tansiyonum düşmeye başladı sabahları uyanınca anneme veriyorum öyle uyuyorum 😩