Defneninannesi-1 Kızlar kızımda 3-4 gün ateş oldu sonra vücudu döktü doktor kızamık ya da 6. Hastalık olabilir dedi😢ne iyi gelir ne yemeliyiz çok da kaşınıyor
Oblomov Defneninannesi-1 6 aylikken 6. Hastalik gecirdik ates sonrasi dokuntuler 3 4 gune kayip oldu. Herhangi bir ilaci yada tedavisiyok. Gecmis olsun 🌸
Defneninannesi-1 GokturkAlp maalesef yumurta alerjisinden dolayı olamadık şansa bakar mısınız diğer aşılarımız tam ama bi kızamık kalmıştı😞 çok salgın var dikkat edin
Mayisannesi34 A vitamini kızamıkta iyi geliyor. Kızamıktan korkmayın, doktorumuz bu hastalıkları geçirmeleri daha iyi diyor. Geçmiş olsun 😊
Defneninannesi-1 Mayisannesi34 çokk teşekkür ederim havuç be tatlı patates yediriyorum kaşıntısı çok var onu nasıl hafifletebilirim?
Birkucukkelebek Mayisannesi34 merhaba doktorunuz kim acaba ? Böyle yorumluyorsa aşıyı önermiyor sanırım.
Mayisannesi34 Defneninannesi-1 https://diyetuzmani.com.tr/hastaliklarda-beslenme/kizamiga-iyi-gelen-besinler kaşıntı için net bir bilgim yok. O yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama buradan bakabilirsiniz. Bir kaç öneri okudum. 😊 bol su verin meyve suyu a vitamininden zengin yiyecekler verebilirsiniz. Ben küçükken geçirdiğimde annemler kayısı kompostosu vermişler sonrasında çabuk toparlamışım. Korkmayın bir çok hastalığa ömür bağışıklık kazanıyor 😊 çok geçmiş olsun 🤲
Defneninannesi-1 Mayisannesi34 Çok saol canım valla nazar ettim çocuğa ne güzel diyordum hasta olmadı hiç 🤔
Gorkeminannesiii Defneninannesi-1 ilk 2 gün ateslendi sürekli ılık suyla duş aldırdim sonra ertesi gün vücudu döküntü döktü acile gittik bişey bulamadilar meğer 6. Hastalikmis suan iyi Şükur 😊 seninkide iyi olur inşallah 😍
Birkucukkelebek Mayisannesi34 ben de gördüğüm yan etkilerden sonra yaptırmayı düşünmüyorum çok sıkıntı çektik en son 6. Ay aşısı oldu bebeğim ama menenjitten çok korkuyorum. Amcam zihinsel engelli kaldı menenjit yüzünden. Hastalıklardan nasıl korunuyorsunuz?
Ipegim Mayisannesi34 bu ne demek ya? Menenjit geçirse engelli kalsa şükrecek misin? Kızına bunu yapmaya hakkın yok
Mayisannesi34 Birkucukkelebek ya şimdi buradan yazsam silinecek muhtemelen ben tecrübelerimi size özelden yazayım.