Saricizgilibeyazev Kızlar mesela telefonum parmak izi olarak açılıyor . Ayarlara girince ikinci parmak izi ayarlanabilir yazıyor . Misal eşim gelip onu kendi el izi yapıpta açabilir mi . Yoksa hep bana mı tanımlı olur . İnşallah beni anlayan biri olur da anlar 😁
[silindi] Saricizgilibeyazev ahaha eşim aynen de öyle yapmıştı kendi parmak izinide yapmıştı telefonumda nasıl bir sistem anlamadım😆
Dmt-01 Saricizgilibeyazev evet yapabilir bi arkadaşım eşinin telefonuna kendi parmak izini tanımlamış çünkü kendisi anlatıyodu
Nursah07 Evet onunki de kayıt olabilir ya da sizin başka parmaklarınız da kayıt olursa 2. Parmak olarak kaydolur
DurununAnnesi12 eşin senin parmak izini silmezse senin parmak izinle sen açılır eşinin parmak iziyle de
biregesevdasi Nuraanne aynen bizimde öyle onun telde benim parmak izin benim tel de onun parmak izi sıfır sıkıntı istediğimiz zaman sormadan açıyoruz dert yok tasa yok😂
Saricizgilibeyazev Kubrakayraa iyiymiş ya sevindim ☺️ Merak etmiştim olur mu acaba diye ama ben ona yapacam şifresini biliyorum ama olsun 🙈🙈
Saricizgilibeyazev Goktugmom_ iyi iyi sevindim 😁 sadece dikkat etmem gereken işaret parmağımla açmak olur onun yanında bakarken 😁