Hasret51 Selamün aleyküm kızları kızım 7 buçuk aylık son 1 aydır emerek uyumaya alıştı yani ben alıştırdim şimdide geceleri emmeden uykuya dalamiyor tok olsa bile emmek istiyor aynı durumda olan var mi ? Ya da bu durumdan kurtulabilen ?
Minikbirkalp Hasret51 benim oğlum da öyle oldu ben alïştırmadim ama kendi alıştı şimdi gece her uyandığında ağzına istiyor 🙄 öylede olunca e haliyle biz uykusuz kalıyoruz birde benim oğlum çok sık uyanıyor 7 ay 12 günlüğüz bizde
Karamel20 Hasret51 benimki 7 aylık, hep ayakta sallamayla uyurdu. Canım cıktı meme de uyumaya alıstırana kadar. Ben cok memnunum yani😆 ayakta sallamak emin ol bin kat daha zor
SeymaZisan 🤚🤚 Beeenn kızım beni emzik niyetine kullanıyor gece boyunca hep emiyor nasıl ayıracağım bilmiyorum var mı bu konuda fikri olan 6 aylık şuan 😕🤔
Numaalp Aynı sorun bendede var 13 aylık emerek uyuyor emzik almıyor biberon almiuor bende ne yapicam onu düşünüyorum
Hasret51 Numaalp benimkide hicbirsey tutmuyo memeden başka emzige de alıştırmadim bi türlü 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
SeymaZisan Hasret51 kollarım sırtım belim mahvoldu uyku denen bişey kalmadı zaten de napıcam bilmiyorum🥴🥴 hayır iki çocuk büyüttüm hiç bunları yaşamadım bu hanım evin küçüğü ya naz ediyor galiba 😊😊
1Mother1Boy Hasret51 Sorma canm ya gece bi kere emziriyordum şimdi azı dişi çıkıyo sürekli emmek istiyor
SuleymanAsaf Hasret51 yatarak emzırmek benm kurtarıcım oldu. Gece de daha kolay oluyor artık mecbur kalmadıkça yatmadan emzırmıyırum. Çok rahat. Hatta gecelerı emzırırken uyuyakalıyorum yanında 😂
Numaalp Hasret51 bilemiyorum yavrum ne yapsak bizimki bide 3-4 sefer uyanıyor gece bırakmayim hiç diyo ne yaparsan banada yaz ben de deneyim canim
marscicegi Sütten kesene kadar hergece Yaşadığım eziyet tam olarak buydu,2 yaşa kadar yani 1 ay daha emziiricektim geceleri yaptığı meme ısrarı yüzünden kestim,
BusraElifOzhan marscicegi kızım tam 1 ay sonra 2 yaşına girecek. Yaşına girdiği gün kesicem dedim ama bugün kestim asla emmeden uyumazdı geceleri harap oluyordum yanımda yatıyor meme uyurken hep ağzındaydı mahvolmuştum vallahi 🤷🏻♀️
Deniz_kvk marscicegi peki bu derece bagli bebegin memeden kesme sureci nasil oldu bizde ayni durumdayiz. Cok korkuyorum meme kesme doneminden