kaymakliekmekkadayifi Kizlar bebegim 2930 dogdu 12 gunlukken 3070 gramdi su an 25 gunluk guncel kilosunj bilmiyorum sleepy kullaniyordum pisikten dolayı primaya gecmeye karar verdim sizce 1 numaramı almaliyik 2 numaramı mi
kaymakliekmekkadayifi NukleerBaslikliKiz sleepyde 2 numara kullaniyorum su an primanin kalibi daha buyuk diyolardi
kaymakliekmekkadayifi Gaffar93 sleepy almicam prima alicam canim su a sleppy kullaniyorum primaya gecicem
RainOverMe Sleepy kac no kullanıyrsunuz, prımanın kalıplara sleepy den buyuk dıyorlar hıc kullanmadım ama duydugum bu, yanı kullandıgınızdan buyuk beden almayın bence, sağlıkla🙏🏻
Dilaraciftci1 kaymakliekmekkadayifi Prima bir numarayla sleepy 2 numaradan bile bi tık Büyük bence bir alın
Emir123ali kaymakliekmekkadayifi bence 1 paket alın deneyin bişey olmaz 10 aylık oğlum 4 numara kullanıyorum 8/800 grm
Emir123ali kaymakliekmekkadayifi bu arkadaşın dediği gibi bence 1 numara al bişey olmaz rahat olur Biscolataerkegim
Gaffar93 kaymakliekmekkadayifi ben gündüzleri prima günlük rahatlık kullanıyorum geceleride premium care olanı..
Biscolataerkegim kaymakliekmekkadayifi 2 numara büyük olur çünkü Prima yenidoğan serisi ile başlıyor. Küçük paket alın 1 numara taşma, sızma, sıkma herhangi bir olumsuzluk yaparsa en azından küçük paket olduğu için çabuk bitirp 2 ye geçersiniz.
kaymakliekmekkadayifi alpin-annesi 1 aldim ama keske 2 alsaymisim iz yapti lastikleri kizimin bacağında
alpin-annesi kaymakliekmekkadayifi tüh ya izden sonra yara oluyor ben de yanılıp küçük alıp illa bitirsin diye takmıştım fena yara yaptı bacaları dikkat edin 🙏🏼
kaymakliekmekkadayifi RainOverMe yok canim ya denemek için 43 lu paket aldim boyutuna emin olamadığım icin bacaklari da asiri toplu değil aslinda normal yani galiba. Ben mi cok sikiyorim acaba bezi