Mom077 Drindniz Ama on da bana var denmişti kasiyer kız var dedi diye almadımdı findux ta esermiktar var onu bile korktum almaya
Drindniz Mom077 okumak araştırmak bedava yok içinde olsa yazardı içeriğinde yazmak zorunda alerji doktorumuz süt yok dedi okudum yok
Drindniz Mom077 uzun kağıtlı olanda var ama kısa karton kutuda olanda yok sadece annelere yardımcı olmak istedim çünkü diyet bizi zorluyor araştırabilirsiniz gönlünüz rahat etmezse tüketmezsiniz
Mom077 Drindniz Aaa ozman ben aylarca bu kahrımı çektim 😅kız allah senddn razı olsun varya şu mübarek gecede aslında çikolata sevmem ama nasıl istiyor insanın da canı yasak olunca herseyi benim bu akşam kliktak uygulamam dada bir sorun vatdı bir türlü açılmadı uygulama bende ona sinir oldum 🤨
Mom077 Drindniz dur bacım bende kasiyer kız kurbanıyım valla hi ilk diyete basladıgımda gitmişti a101 e sordu hatta kasiyere bçikolatalarda süt ürünü varmı diye evet hepsinde var dedi okadar yıkılmıstım ki 😞😔😕☹
Drindniz Minemmm VINCE selection 100 de 72 kakao küçük karton kutuda A101 de eser miktarda susam, badem, Antep içerir. Kakao ayçiçek yağı var aklımda kalanlar bınlar ama süt ürünü yok yukarıda yazanlara alerjiniz varsa tüketmezsiniz
cizgigozlum Mom077 Kızımın 40 ı çıktıktan sonra kademeli olarak başladım işte kesin katı diyete başladığım 3 3 buçuk ayı buldu hemen hemen şu an 5 aylık kızım
cizgigozlum Drindniz ah 16 ay mı biz daha 5 aylığız 😓 çok geçmiş olsun umarım geçer bu günler hepimiz için
Mom077 cizgigozlum 8 aylık olduk 2 ay önce diyeti tam acıcakken bir anda tekrarlama oldu kakasında kn ve mukus okadar korktum ki diyetimi bozmandan tekrar başladım doktırumuz artık yavastan ac dedi dün bü gün actım şimdilik bi sıkıntı yok insallah gecmiştir yaa
Aybk_66 Zuberin antep fistikli hurmalisini yedimde benim oglumda mukuslu kaka yapti huzursuzlandi bende zuberde yok dyodum ama alerji yapti migrosdan bende pismaniye kesfettim iceriginde yok yaziyo bi bakablirsiniz bence