Annekizz Ayseege6156 Ama işte 2 aydan sonra başlıyolarmış gece gündüzü ayırt ediyorlarmış artık bende başladım 2 haftadır devam ediyorum ama bir haftadır çok zor dalıyor uykuya
Annekizz Mommysharkdoodoodoodoo Hahahaha yaaa 😂😂😂 Benim kızım daha dalamadı uykuya kurt adam değildir inşallah 😂😂
Mommysharkdoodoodoodoo Annekizz 😁 kurt kız ahaha şaka maka bazı bebeklerin dolunaydan etkilendiğini bir yerde okumuş olabilirim ama her bebek için geçerli değil bebeğinin burcu ne? Benimkinin burcu boğa o yüzden uykuyu seviyor
Annekizz Splash-Splash-Love Ay dur inanınca etki gösteriyormuş inanmayalım bebektir huy değiştiyordur de 😂
Splash-Splash-Love Sarikuzumalp Sizin takip edip etmemeniz ile alakalı değil. Keşke öyle olsa bende takip etmem ama doğdu doğalı uykusuz bir bebek. 😴
Sarikuzumalp Splash-Splash-Love işte siz uykusuzluğunu onunla bağdaştırıyorsunuz. Beyninize direk tamam atakta veya dolunay var o yüzden uykusuz olacak sinyali veriyorsunuz bir nevi. Bu yüzden de yaşıyorsunuz uykusuzluğu. Hiç düşünmeyip inanmadığınızı uyuyacak emrini beyninize emir olarak verin akışına bırakmayı bir deneyin lütfen sonucu şaşırtıcı olabilir :)
HappyArasMom Annekizz ilk aylar kolik diye uyuyamıyordu , sonra alerji çıktı ardından diş çıkarıyor kulak ağrısından inliyor uyuyamıyor ,küçük kuzeninden salgına da yakalandı sürekli kusuyor kakasını yapıyor , ne zaman bitecek bunlar bilmiyorum 🥺
Splash-Splash-Love Valla Maşallah BarekAllah SubhanAllah burdaki annelerin çoğunun bebeği uyuyor. Nazar değmesin inşallah. Keşke benim oğlan da uyusa. Annem hep der dayısına çekmiş. Kardeşim hiç uyumazmış bu da öyle. Bi bebek yorulur deliksiz uyur dimi? 19 aylık olmak üzere 1 kere bile deliksiz uyumamıştır. Hiç bir sıkıntısı yok defalarca götürdüm doktora gelişimi her şeyi yolunda. Huyu böyle dediler 😭
Annekizz Splash-Splash-Love Çok zor kuzum annemde bana hep anlatır 2 yaşına kadar uyumamışım 💁🏻♀️💁🏻♀️