Annekizz 1 haftadır kızım gece 1de uyuyor hatta dalana kadar 2 oluyor dolunayda bebekler uyumuyormu gerçekten 😳🤦♀️
Sarikuzumalp Annekizz bence öyle şeylere inanınca gerçekten etki gösterebiliyor. Ben hiç dolunaymış ataktamıymış hiç hiç takip etmedim. Ve hiç de sıkıntı yaşamadık 😊
pamuksekerinannesii Annekizz daha küçük o dönemlerde hep sabahlardik biz ay ne zor günlerdi dolunay bahane uykusuzluk şahane 😅
Splash-Splash-Love Sarikuzumalp Sizin takip edip etmemeniz ile alakalı değil. Keşke öyle olsa bende takip etmem ama doğdu doğalı uykusuz bir bebek. 😴
Happydef Sarikuzumalp belkide hiç sıkıntı yaşamadığınız için takip etmemissinizdir çünkü uyumayan bebek olunca sebep ararken buluyorsun kendini😅
zarifbirhanim Annekizz Valla benimki dolunay falan bilmez hiçbir zaman uyumaz 17 ayda 17 sene yaşlandım 😃😃
Ayseege6156 Annekizz bizimki de 40 günlük oldu uyumuyor 3 den aşşağ 😅 ama zaten şuan gece gündüz kavramları yok kafaya göre takılıyorşar😅
Annekizz Ayseege6156 Ama işte 2 aydan sonra başlıyolarmış gece gündüzü ayırt ediyorlarmış artık bende başladım 2 haftadır devam ediyorum ama bir haftadır çok zor dalıyor uykuya
Mommysharkdoodoodoodoo Kurt adam değilse uyur bence. Benimki 23 aylık 23 kere dolunay gördü 23ünde de uyudu rahat rahat
Annekizz Mommysharkdoodoodoodoo Hahahaha yaaa 😂😂😂 Benim kızım daha dalamadı uykuya kurt adam değildir inşallah 😂😂