Deletedmom221 Pazartesi sezeryanla Doğum yaptım ertesi gün göğüslerim şişmeye başladı taş gibi oldu sağ göğsüm tıkandı ve sert akmıyor ne yapsam sol göğsümden emzirebiliyorum zar zor 😢😢 yattığım hastane de müdahale ettiler ama eve gelir gelmez tekrar aynısı oldu sıcak banyo masaj yapıp sağıyorum doktorun tavsiyesiyle ama geçmiyor ne kadar sağsam gitmiyor gene taş gibi şişiyor ikisi birden şişti cocuk memeyi tutamıyor biri zaten akmıyor aşırı acı verici ne yapıcam bilmiyorum bebekte aç kalıyor zorla emdiriyprum nasıl geçer bilen yaşayan Yok mu 😞😞
Myra Deletedmom221 süt sağma makinesini denedin mi ? Ben ilk hafta emzirememiştim göğüs uçlarım yarılmıştı resmen , makine hayat kurtardı diyebilirm göğüslerim taş gibi oluyordu . İlk günler göğüslerinin şişmesi çok normal çünkü bebeğin minnacık emecek günden güne düzeliyor , bebeğine sarıl kokunu alsın . ☺️Güle güle büyüt bebeğini.
nupeldemir21 Deletedmom221 bebek aç kalmaz zaten bir kiraz 🍒 kadar midesi tüketiyor tıkanıklık bendede vardı saçma gele bilir size ama tarkla tarayın şu ucu top top olan taraklarla damarları harekete geçiriyor ve yeşil sababunla ovun duşta yukardan aşağı doğru masaj yapın tavsiyem
Bebeminnie Deletedmom221 ben de çok yaşadım sağmakla falan olmuyor Solgar markasının lesitin diye ilacı var Yabancı kaynaklardan onuyup buldm lesitini Aldm hayatımı kurtardı 2 aylık olduk hla arada içiyorm sertleşince
Hannah Deletedmom221 masajı sert bir şekilde yapmalısınız yaparken süt de akacaktır böylece elle sağım yapmış olursunuz ama makina varsa makineyle de sağabilirsiniz ben de 3 defa mastit oldum tek çözüm yolu buydu
Deletedmom221 Myra hastanede akşama kadar sağma makinesiyle sağmaya çalıştık olmuyor hala sert ve çok zor süt geliyor makineyle bile 🤕
bebisimbenm Deletedmom221 canim sertleşti de sütün akmiyor mu yanı benim oyle oluca ben sicak su torbasi göğsünün üzerine koyuyordum bayağı iyi geliyordu
oglummehmedim Sagiyordum ben bir iki kere denedikten sonra makineyle düzelmişti zaten baslarda tez tez olur taş gibi sık sık emzirin o zaman düzelir
Bebeminnie Deletedmom221 hayır ilaç gibi değil besin takviyesi Lesitin Sütün yağını çözüyor tıkanmayı önlüyor Arayıp sorun civardaki eczaneler her eczane satmıyor o markayı
Hannah Deletedmom221 gelmemesinin nedeni tıkanıklık olabilir emzirmeyi şakın bırakmayın özellikle bebeğinizi çanta gibi kolunuzun altına alıp emzirin elinizle sertliği dağıtmak için masaj yapın ben bi de bebeği yatağa koyup üzerine eğilerek de emziriyorum o zaman da süt rahat iniyor ama kızarıklık falan varsa mutlaka doktora gidin tıkanıklığı açabilirseniz aslında göğsünüzde çok süt olduğunu göreceksiniz
Ozi18 Deletedmom221 Mastit, süt kanallarının tıkanmasından kaynaklı ve genellikle enfeksiyonla seyreden meme inflamasyonudur. Göğüsler dolduğunda boşaltılmazsa göğüs kanalı tıkanıklığı, göğüs kanalı tıkanıklığı da tedavi edilmezse mastit oluşabilir. Mastit olmuş olabilirmisiniz?
Nurtupu Deletedmom221 aynısını yaşadım elektronik pompayla sağım yapa yapa normale döndü. Eğer evinde yoksa hastaneye gidip kadın Doğum bölümünde süt sağdırmak istiyorum diyebilirsin. Hastanede sağım yapıyorlar
Cmnkubi Deletedmom221 en iyi şey lahana yaprağı beni o geçirdi şükür yoksa fenaydım öyle böyle değil hafif haşlayıp ılıkken koyun göğsünüze üstüne de sıcak havlu Bikaç gün yapın faydasını görün inşallah
Gokubcera Deletedmom221 emzirdikce açılır kanallar sık sık emzir ilk on günden sonra rahat edeceksin.herkeste oluyor bu, sıcak duş ve emzirme.zamanla o şişik lik gidiyor