Maybeoneday Mom080 psikolojik bir sebep yoktur evde kemiren biri varsa canım. Ne görüyosa onu uyguluyor muhtemelen. Eşin dikkat ederse unutur kızın da 🥰
Prensinannesii Mom080 ben şart koymuştum her akşam kontrol edicem koparnamışsan sana hediyem var diye eğer yapmamışsa sürpriz kinder felan veriyordum
dios_gokta Mom080 baskasında gormus olabilir kıskandıgı bır durum olabılır dikkat cekmeye calısmıs olabilir kızım gecen sene yıyordu kardesı oldu dıye kıskanclıgını bu sekılde bellı etmıstı 1 ay anlattım dikkatını dagıttım olmadı en son acı çila(oje) aldım eczaneden öylece bıraktı🤯
Aliasaf01 Mom080 3 yaşındaki oğlum da yiyor. Hem de diplerini kopara kopara. Elini bile yıkamak istemiyor. Ağrıyor diyor. Acı oje aldım ama düzenli kullanamadım. 5 aylık da küçük bir kardeşi var. Doktor psikolojik olduğunu söyledi. Üzerine gitmeyin bir süre görmezden gelin. İlgi çekmek için yapıyor olabilir dedi.
Mom080 Maybeoneday canımsın ya 🥺 korkuyorum psikolojik olmasın babayla ilgiyse ikisi de kesin bırakması gerekir 🖐️
Maybeoneday Mom080 yok yok korkma bende de vardı cünkü 2 yasımdan beri 😂 halen de var 😂 halam kemirirdi tırnaklarnı beni hastaneye götürdüler bu sebepden ama psikolojik bisey değildi 😂 suanda psikolojik ama 😂 şimdi nasıl elimi agzıma götürsem kzıım da götürüyor. Sayesinde bıraktım 😂
Mom080 @SeverusSnape galıba sızın de yavrunuz tırnak yeme durumu vardı halen devam ediyor mu ne gıbı onlemler aldınız?
SeverusSnape Mom080 merhaba, evet maalesef benim kızım da yiyor. Yemekten kasıt kopartıp tükürüyor tırnağını. Veya kopartıp bana gösterip kes diyor. Hiçbir şey yapamadık. Unutuyor ama tekrar başlıyor bazen. Hiçbir olayda yaşamadı. Neden oldu bilmiyoruz :(
Mom080 SeverusSnape a aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki. Ben de üzülüyorum ne oldu da boyle oldu diye hiç aksi bir. Olay da yaşamadık 🥺
MarlaSinger Mom080 parmak emen var. Kızım 3 yaşında parmak emiyor haaaaala. Artık acı oje sürüyorum. Çocuğunuz bir aile büyüğünde tırnak yeme görmüş olabilir. Taklit ediyordur. Çünkü kızım ben ne yapsam aynısını yapıyor. Bence böyle bir şeydir
Mom080 MarlaSinger babası tırnaklarını kemiriyor ondan etkilenmiş olabilir mi yemiyor kopartıp atıyor kızım Bir de acı oje zararlı olmaz değil mi