Dogaipek Merhaba kızlar 24 gunluk henuz bebegım bu hafta emmeye alısmıstı tam ama suan gogus uclarm catladı ve cok sızlıyor ayva cekırdegı jelı surdum zeytın ysgı surdum duzdlmedı emzırmeye korkar oldum ne tavsıye edersınız?
Balteknem Dogaipek lansinoh krem tek carem oldu baisnda hemşire demisti yapmadım neler cektim buara zsyrunyagi kurutur her cilde iyi gelmez
Birprensesanne Dogaipek devam emzir canim ben avent gögüs kalkani ve sari kantaron yagi kullandim benim gögsüm baya kötüydü yeni yeni iyilesmeye basladi
Gizemensar Dogaipek ben ok fazla yöntem denedim hiç biri fayda etmemişti sadece göğüs kalkanı ve göğüs u u kremi kullandım ve cok cabuk geçti
AysunKaradag Dogaipek bebeğim sürekli emdiği için devam ettim öyle. Ama o emme arasında sürdüm. Emzirmeden önce siliyorsun. 2 3 güne iyileşiyor zaten
Dogaipek Balteknem bende basta nasılsa yara olmuyor dıye dusundum ayva çekırdegı jelı ve zeytinyagı arada suruyordum ama tam emmeye baslayınca catladı ıyılessın dıye bıraz emzırmesem dıyorum sonrada unutursa dıye korkuyorum
Balteknem Dogaipek yok emzir lansinoh krem silmene gerek yok faydasi oluyor bence benim emzirirkem deprem oluyordu evde bagiriyordum kan olmustu o acilari hic unutmam suan ikinye hamileyim ve surmeye basladim
Esra2302 Hindistan yagi ,tahin yağı, puropolis,göğüs ucu kremleri hepsini denedim. Kadın Doğum dokturu kapsül e vitamini ve hametan kullanmami tavsiye etti
Gizemensar Dogaipek canim tam hatırlamıyorum ama eşim almıştı lansinoh değildi farklı bir kredi ama oda ise yarayacaktır en önemli faktör göğüs kalkanı göğüs ucunu kuru tutmalisin