Defodb açıkçası ilk zamanlarda da rutin belirleyip gündüz uykuları öncesinde de yapacaktım ancak sonrasında gerek duymadım çünkü rutinler sonrası uykusuna geç kalacağını ve huysuzlanıp zor dalacağını düşündüm. Yaptıklarımı anlatacak olursamda yatır kaldır ve ferber yöntemini karıştırdım. Her zaman yaptığımız rutinleri yaptım ve profilo ninni makinasında uykucu tavşan diye bi müzik var onu açtım(ona alıştı artık), yatağına bıraktım tabiki naptığımı anlamadı ve ağlamaya başladı çok fazla ağlayınca kucağıma alıp sakinleştirdim(sonrasında ilk pış pış yaparak sakinleştirmeyi denedim halada öyle yapıyorum), koyduğumda tekrar ağladı ama pış pışla sakinleştirdim bi yandan müzik bi yandan şş patla uyuttum ilk gün ve devamında iki üç gün çok zordu ama sonrasında alıştı şuan iki hafta oldu ve baya alıştı düzenimiz oturdu. Eskiden geceden 7-8 defaya yakın uyanan kızım şimdi sadece bir kere uyanıyor ondada dört gibi ve doyurup geri koyuyorum yatağına uyumaya devam ediyor, onun dışında ben o uyanmadan akşam 11.00-11.30 gibi uyku öğünü yapıyorum o uyanmadan geri yerine koyuyorum. Bu şekilde😊