Miray4455 Pişik içinn Almanya da bana iyi etkili bi krem önerir misiniz arkadaşlar? Normal penaten kullanıyorum zaten,ayrıca Penaten sos deniyorum dünden beri ama etkili değişil gibi🙄
aselrigel Miray4455 Varsa mavi Hametan çok etkili internetten fotoğrafını Çek eczacıya göster belki orda vardır
frauy Miray4455 canim bende penaten kullandim iyi gelmedi nedense.. hipp pisik kremi var bu penatenden daha iyi geldi bize, he birde buradaki almanlarin çoğu nisansta sürüyor ve pisigi hemen gectigine şahit oldum bir dene istersen
benkubra Ecrinada Miray4455 zeytinyağı kullanıcaksanız eğer önce onu kaynatıp asit özelliğini yok etmeniz gerek. Aksi halde bebeginizin narin cildi etkilenebilir..
Betiferi34 Miray4455 eğer pişik çok ise travazol öneririm size çok etkili.ama içinde kortizon var sabah akşam çok ince tabaka halinde sürün.ilk sürdüğünüz de bile hemen faydasını göreceksiniz. Uzun süreli kullanmayın ama.doktorunuza da sorabilir siniz
Miray4455 Önerdiğiniz markalar hiç yok burda🥺 en iyisi artık pazartesi doktoru arayıp antibiyotikli krem yazdırmak.Şimdi Weleda diye bi krem deniyorum turuncu renkli olanı eğer geçirirse yeniden post açarım yurtdışı arkadaşlarım için😇
anayimbenana93 Miray4455 Bebeğim henüz küçük ama belki yardımcı olurum . 20 günlük bebeğim pişik olmuştu ilk olarak ıslak mendili bıraktım unibaby yenidoğandı onun yerine poposunu her açtığımda kaynamış soğumuş suya bebek pamuğunu batırarak sildim . sildiğim bölgeyi tekrar bebek pamuğuyla kuruladım asla nemli bırakmadım üstüne kalın tabaka şekilde sudocrem sürdüm altını öyle bezledim . Ayrıca bi sabah bi akşam 10 15 dakika poposunu açık bıraktım bezi çıkardım hava aldırdım 3 günde geçti pişik hala da devam ediyorum bu şekilde . Gün içinde Poposunun hava alması cok önemli
Miray4455 anayimbenana93 evet gün içinde 2 kez ben de bırakıyorum açık 5 er dakika kadar ama ıslak mendil bırakmayı deniyim bende teşekkürler
kaymakliekmekkadayifi anayimbenana93 benimki nasik oldu bilmiyorum sureki bezini dgistirmeme rağmen 1 haftalikkrn falan pisik oldu poposunun arasi ama cok buyuk yani ve su an hala gecmedi 24 gunluk. Bende aynj seyleribyapiyorum sadeve hala islak mendil kullaniyorum ondan mi acaba