urazinannesiii Dorukmomy bende denemeye karar verdim canım inşallah biz de sizler gibi memnun kalırız
kutgun urazinannesiii sanırım öyle diğerlerinin tuz oranını hep inceledim bimde oranı düşük olduğu için aldım
aselrigel urazinannesiii Evet bende evde kendim yaptım bir süre yedi sonra yemedi arada Pınar Labne alıyorum kızım çok seviyor her zaman değil ama arada
mathematician urazinannesiii Pınar labne kullanıyorum. Evde yoğurdunu mayalıyorum ama labneyi de yapamam ya, gerçekten buna vaktim yok. Hem de tadını tutturmak falan zor olsa gerek.
urazinannesiii mathematician bende yoğurdunu falan yapıyorum ama labne olmadı yani bu da hazır olsun dedim artık 🤦♀️😀 evet ya bana zor geldi labneyi yapmak zaten sevmedi de
GunesliHayat urazinannesiii kızım kaşar ve labne dışında peynir yemiyor.6aylıktan beri Pınar Labne veriyorum şuan 17 aylık.
urazinannesiii GunesliHayat ya beyaz peyniri neden sevmedi acaba. Bi de böyle seçici olmaları yok mu 🤦♀️
urazinannesiii GunesliHayat bende çok zorlamıyorum çocuk ömür boyu yiyecek zaten kendine ne uygunsa onu yesin zorla yedirip afedersiniz geri çıkardıktan sonra bir anlamı kalmıyor maalesef
VelardaEdiz urazinannesiii hep hazır kullandım hala da hazır kullanıyorum sütaş veya pınar kullanıyorum