urazinannesiii Kızlar hazır labne kullanan var mı? Varsa hangi marka kullanıyorsunuz? Kendim yaptım oğlum pek sevmedi bi de hazır denesem belki sever diye düşündüm
MerveToprakk urazinannesiii Bimden aldım 1 2 kere verdim oğlum 7 aylık içime sinmedi artık beyaz peynir yediriyorum labne vermiyorum
urazinannesiii Gamzosgamzos beyefendi benim yaptığımı beğenmedi bende pınar alıp bi deneyeyim inşallah sever benimki de 😀 sanki hazır olunca bütün zararlı şeyler onun içinde gibi hissediyorum ama vermekte istiyorum 🤦♀️😀
Gamzosgamzos urazinannesiii sever bence canım bende lor yapmistim yememisti 🙈 normalde bende ozen gosteririm hazir birseyler vermemeye ama peynir konusunda olmadı malesef 😊
urazinannesiii MerveToprakk beyaz peynir ev yapımı var ama o da çok az kaldı ben Aydın dayım annemler Adana da onlar getirmişti peynirimi burda tanıdığım kimsede yok ev yapımı alabileceğim
MerveToprakk urazinannesiii Bebek kaç aylık? Ev yapımı tabi daha iyi ama hazır peynir de yiyebilir bebek, ben suda bekletip tuzunu alıyorum sabahları yediriyorum
urazinannesiii Kwsr hiç yememe isteği oldu mu canım her çocuk farklıdır tabi ama tadını yadırgıyor mu
urazinannesiii Gamzosgamzos hepsini de dört dörtlük yapamıyoruz ki ya insanlık hali tutturamayabiliyoruz🤦♀️😀
MerveToprakk urazinannesiii 7 aylık olunca beyaz peynir verebilirsin, kendi yediğin peynirden suda beklet tuzunu al yedir gitsin☺
Annesi23 urazinannesiii bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama benimki 10 aylık muratbey top peynirler var onları çok severek yiyo araştırdım zararlı bişey de yok içinde katkı maddesi VS
urazinannesiii Dorukmomy bende denemeye karar verdim canım inşallah biz de sizler gibi memnun kalırız
kutgun urazinannesiii BİM’den kerem labne alıyorum tuz oranı daha düşük diğerlerine göre bebeğim 7 aylık