Kesinlikle arkasini birakmayin ozel kreslerde cocuk tuvaletleri, uyku odasi, oyun odasi ve bahce mahremiyet acisindan kamera yok ancak siniflarda kamera kayitta ve veli istemi halinde acilip izletilebiliyor onlar gozunun morarmasi demekki arkadasi sebebiyle olmadi ki izletmiyor ve yasak oldugunu iddia ediyorlar lisede cocuk gelisimi okudum ben o yuzden netim bu konuda benim staj yaparken basima geldi cocuk masanin altina girmesiyle kasini vurmasi bir oldu ben tabi mudahale ettim ama kasi patladi ailesine hastaneye goturduk ailesine haber verildi hakli olarak nasil oldugunu ogrenmek istedi bizde goruntuleri actik izlettik ihmal ve baska bisey olmadigi icin hic sıkıntı cıkmadi eger goruntu olmasaydi benim hakkimda sorusturma actirabilirdi sakin ha pesini birakmayin bu olayin dava acin mecbur izletmek zorunda kalsinlar acaba bez mi bagliyolar da tekrar beze alisti altina yapiyor suan hersey olabilir cocugunuza sorun bugun naptin ne yedin bez mi bagliyorlar falan diye yavas yavas olup biteni anlatir cocuktan al haberi diye bosuna dememisler