Nene123 sizin adınıza sevindim bende stres yapmayın diye yorum yapacaktım. Kreslerde kamera yasak oyuncak götürmek yasak. Benimde kızım kreşe gidiyor 3 yaşında konuşmuyor onun için gidiyor yanında oyuncagini götürüyor ama çantasında duruyor ona bağımlılığı olduğu için izin verdiler çantasına 3 takım kıyafet koyuyorum her gün atletinden çorabına kadar degistiriliyor değiştirilen kıyafette yemek lekeleri kokusu oluyor tuvalet alışkanlığı yok bezli denedik başarılı olamadık evde klozete lazimliga tepkili hazır ama kesinlikle onlara oturmuyor geçen kreşte öğretmeni denemiş cisini 2 defa klozete yapmış size mujdem var diye söyledi bize nasıl yaptığını anlattı evde sizde bu şekilde deneyin dedi ben cok şaşırdım bi dahakine fotosunu çekip atarim dedi dediklerini denedim ve yine tepkiliydi yani bu şekilde şeyler olabiliyor ama siz ustunde durun çocuğunuz gözü mor gelmiş üstü hiç degistirilmiyor bi örnek daha vereyim ben gönderdiğim kreşe güveniyorum bir çok yer gezdik güven vermeselerdi oraya gondermezdim ama babana bile güvenme diye laf vardır dün kızım ilk defa üstü değişmemiş şekilde geldi yemek lekesi yoktu kokusu yoktu eşimle çok şaşırdık kızım dökmeden yemez bu bende şüphe oluşturdu alırken farketmedigim için soramadim ikinci kez üstü aynı şekilde gelirse muhabbet esnasinda normal bi şekilde gündeme getiricem bide kızımın son zamanlarda videolarda suratinin asık olduğunu görüyorum bunu sordum verilen cevap tatmin etti ama böyle devam ederse gondermemeyi düşüncem şiddet mi goruyo acaba diye değil ama sıkılmış kötü bir şey olmasa bile gitmek istemiyor olabilir önümüzdeki ay psikiyatriste gidip değerlendirme yapicaz