Nene123 lise sonda kışta ve lise 3 yaz ayında kreşte staj gördüm çocuk gelişimden dolayı Allahım yaz ayında gördüğüm okul mükemmel ya mükemmel listede yazan birebir çıkıyor yoğurdu her uykudan önce sütleri en ufak bir düşme çocukların tartışmasında veya bu şekilde alta kaçırma durumunda hemen aileler aranıyor okula çağırılıyor konuşuluyor evde gözlemeyin bizde okulda gözlemleyeceğiz eğer çözülmezse pedegoga yönlendirelim travma olmasın falan neyse çok güzel hatta mükemmel yani ,lisede 4 kış stajına başladım aynı şekilde özel bi okul ama burası diğer yere göre okulu eşyaları falan daha lüks amma velakin sıfır ilgi ne bir etkinlik ne bir uyku saati annelerin babaların verdiği paralar boşa gidiyor çocuklar her sabah çikolatalı ekmek öğlen makarna öğleden sonrada bisküvi pasta hergün aynı ne bir süt ne yumurta ne yoğurt uyku saati yok sözde var ama kim nerde uyursa yatakhane göstermelik tuvaletler leş öğretmenler sürekli bağırıyor kol tutup çekiştirmeler ne ararsanız var 💩 gibi neyse ikizler vardi bi oğlan bi kız oğlan olan hiç ses etmezdi ,kız ama akıllı ve uyanıktı annesi de eve gidince tek tek sorarmış ne yediniz uyudunuz mu veya işte bugün neler oldu falan kız birgün anne biz hep çikolatalı ekmek yiyoruz çizgi film izliyoruz falan demiş kadın geldi ortalığı birbirine kattı mahkemeye verdi ben ve bi kaç arkadaşım şahitlik yaptık orası kapatıldı örnek veriyorum size salı ; kahvaltı/ yumurta zeytin peynir vs vs , öğlen/ köfte patates mercimek çorba ayran vs vs , uyku sonrası/ sebze haşlama yoğurt bir meyve suyu vs yazıyor hergüne farklı menü her hafta değişiyor ama hep aynı çikolatalı ekmek makarna bisküvi pastası , yerli malı dediler bir sürü hazırlık yapmış veliler çocuklar görmedi bile Mehmet emin DİE bir çocuk vardı Figen öğretmenin ona bağırması yüzünden beze dönmüştü Peşini bırakmayın çocuğunuzun ağzını arayın ben o günden sonra çocuğumu asla kreşe vermeyeceğim dedim sizde dikkat edin bu çocuğun bu duruma gelmesin altında muhakkak birşey olmalı onu tetikeleyen belki kreşle alakalı değil o bahsedilen morar olayından sonra çocuğunuz o çocuksun korkuyor zamanında haber vermeli ve daha detaylı konuşmalılar siz biraz daha detaylı görüşün ilişkimi keseceğim falan derseniz belki yardımcı olurlar size