gul_clk Kızlar merhaba doğum yapalı tam 5 ay oldu ve lohusa kanamasından başka adet görmedim çevredekiler emzirmeye bağlı olduğunu söylüyor aranızda bu durumda olan var mı doktora görünmem gerekir mi 🙁
Kbrayaman gul_clk 15 aylıkken oldum ve hala düzene oturmadı emzirmeye bağlı olduğunu düşünüyorum bende
ErdoganEda gul_clk Hormonlarla alakalı canım ben de olmuyordum hemşirem öyle olmuştu ilk adetm 4,5 ay oldum daha yok
Karakayasveet05 gul_clk benimde öyleydi 5ay oldu hala olmamıştım geçenlerde diyet için yeşil çay icmeye basladim ikinci günü oldum acaba tesadüfmü bilmiyorum
BenDenizMustafakemalinannesi Kbrayaman canım aynı durumu yaşıyorum benim oğlum da 15 aylık ve bir buçuk aydır olmadım sadece bir gün oldu hemen geçti iki kere test yaptım negatif 🙄
Serife00 Bebeğim 5,5 aylık şuan regl oldum ilk kez oysa ki beklemiyordum alışmıştım böyle emziren anneyim
ayse14 3 aylik anneyim sadece anne sutu veriyorum daha olmadim, ama olsam sevincem sanki boyle de surekli hamile kalir miyim korkusu yasiyor insan bilmeden ne kadar da korunulsa🤦♀️
Kbrayaman BenDenizMustafakemalinannesi bende test almaya korkuyorum 🥲 inşallah düzensizlikten böyledir diye dua ediyorum sürekli
BenDenizMustafakemalinannesi Kbrayaman canım tam da şuan doktordayin vajinal muayene temiz çıktı gebelik hormonuna bakcak. Stres kaynaklı olabilir dedi. Bir de bende bir günlük kanama oldu ben onu regli saymadım ama bir gün de olsa regli kanaması olarak geçiyormuş öle dedi aklında bulunsun
Kbrayaman BenDenizMustafakemalinannesi geçmiş olsun emziriyor musun peki hala onunla alakalı olabilir mi acaba
cottoncotton BenDenizMustafakemalinannesi Merhaba benimde kahverengi lekelenmem oldu ve o gün regl ağrım vardı ancak ertesi gün hiç bişey yoktu bu da regl olarak mı geçer ?
Kbrayaman BenDenizMustafakemalinannesi bizde de emme son hız devam ediyor belki bıraksa düzen başlar reglimde