Melooo Slm canım anneler oğlum 15 aylık her gece çişi aynı yerden göbeginin sol tarafından çıkıyor ama her gece bazen 2 kere üst değiştirmekten çarşaf değiştirmekten yıldım artık sleppy kullanıyorum turco prima denedim yok yok hepsinden çıkıyor varmı öneriniz ne yapabilirim neden oluyor neden çıkıyor olabilir hep aynı yerden fix hiç değişmiyor
agacsizkoala Melooo sleepy Molfix Prima denedim bende en son migrosun minies bezi var onda buldum çareyi, gece çok hareket ettiği için ve genelde yüz üstü yattığı için o sorunu bizde yaşıyorduk ama kurtulduk çok şükür
Melooo agacsizkoala bizimki de çok dönüyor genelde de yan yatıyor o sırada çıkıyor sanırım bende farlettim ama bende deniyeyim o bezden
Melooo Gin hayır denemedim onlar yüksek bel mi oluyor aslında yüksek bel olsa belki çıkmaz üstten çıkıyor ya
Deletedmom62626 Melooo kulotlarda da çıkıyor goon kullanıyorum önceleri böyle değil son zamanlarda acaip çıkarıyor cisi yandan
Gin Melooo bel kısmının lastikleri baya iyi kavrıyor, göbeğine kadar çıkıyor bez. Deneme paketi alıp denemekten zarar gelmez 😖 Bir de yapabilirseniz gece beslenmelerini azaltmaya çalışın, sağlığı için de iyi sayılmaz.
Melooo Deletedmom62626 o markayı hiç duymadım evet önceden bu kadar değildi arada cıkıyordu artık her gece her gece uykumuz bölünüyor sürekli e kıyafet çarşaf yıkamaktan bıktım hadi onuda geçtim o arada karnı buz gibi oluyor üşütücek ıslak ıslak hemen farkediyorum artık
Melooo [silindi] yani bilemiyorum hiç duymadım pipi yamuklugunu sünnet falan oldu sürekli doktorumuzda muayene oluyor bilemedim
Keloglan35 Deletedmom62626 oyle deme canım benim oğlumun yamuk 😂 bezini bağlarken hep dikkatli bağlıyorum o yuzden
Deletedmom62626 Melooo civilden alıyordum önceleri sonraları başka yerden aldım yine memenundum ama bu kadar tazyikli gelmesi imaknsiz benimkiler ishal birde kaka da çıkıyor kıyafet yetişmiyor elimdeki paketlerin bitmesini bekliyorum evy Banu yeni çıkanı denediz mi? Çok memnun kaldım ben biraz şişiyor ama hiç tasma görmedim
Bittersever Melooo anladım canım bez numarasını küçük olursa bu sorun oluyor o yüzden sordum ama iyi gibi oglumunda boyu uzun zayıf 6 numara tam oluyor 19 aylık bel kısmıni değilde karın kismini daha yukarıdan bağlamayı dene
[silindi] Melooo benimde oğlumun çişi hep sağ taraftan çıkıyor int araştırırken karşıma çıktı pipi yamukluğu olabilir diye muane oluyorsa bakmışlardır tabi
Sena-bera-mira Melooo o yüzden o kadar ıslarıyo hangi bezi kullanırsan kullan sızdırır ben gece alt değişmeme rağmen üstleri hep ıslanırdı sabah tüm kıyafetletini değişirdim gece beslenmesinden kesince rahatlarsın
Melooo [silindi] yani bu durumu yinede doktorumuza sorarım hiç aklıma gelmedi aslında öyle anormal bi görüntü yamuklukta yok ama Yinede sormakta fayda var