Elif_g Merhabalar oğlum 2yaşında çok aşırı iştahsız yemek görünce kaçıyor resmen önere bilecegin bişey varmı 🙈
Ksd Elif_g orzax imunol ballı çilekli şurup kesinlikle deneyin benimkide öyleydi bu şuruptan sonra iştahlandı
CatBoy Elif_g balık yağı, multivitamin, çinko, demir ilacı hepsini kullandık kullanırken artıyor evet ama bırakınca yine aynı 🙄 vitamin de olsa fazlası zarar. Üstüne düşmüyorum artık ama her yemek saati bizim için eziyet 🥺
mert2021 Ksd peki bişey sorcam benim doktorum büyüvit verdi ama pek bi faydasını görmedim sizin kullandığınız da multivitamin dimi
Dgndrmz Ksd fiyatı ne kadar acaba? Benim oğlumda cok iştahsız 22 aylık olacak kaç bir tatlı kaşığımı içmeli? Ne kadar süre gidiyor bide
Gamzehasanae İkiz oğullatım var 2 yaşında bu zamana kadar gayet iyiydi ama 2 aydır aynen yemek görünce kaçıyılar rn az yatım saat peşlerinde heryere koşuyorum en sonunda oes edip yiyolar iştahla hergün gerçekten yarım saat koşıyorum peşlerinde aslında yiyecekler ama neden kaçıyılar anlamuyorum 😂😂
Melekturkann Benim kızım da 22 aylık ve çok iştahsız bende bugün nutrigenin takviyesini aldım inşallah faydasını görürüm onuda çok duydum çünkü
Arasshsn Melekturkann ben nutrigeni denedim ama biz bi faydasını görmedik açıkcası beğenmedim inşallah siz görürsünüz
E2019 Ksd Merhaba benim kızımada argivt verdi ama iştah aynı kanı sınırda ferrum kullanıyorum et yemektede zorlanıyoruz yemiyor gözle görülür fark oldumu gidip bende alırım
mervecoskun Elif_g kahvaltıdan sonra veriyorum ben günde bir kez ayına yaşına göre miktarı eczacıya ya da doktora danışın ama 🌺
Yigitiminannesi Elif_g benim oğlum’da 16 aylık olcak gayet güzel yiyordu 3-4 aydır yemiyor dr’muz viador önerdi bi kaç gndür içiriyorum onu bile icmk istemiyor işe yarıycak gbi
demetakman Yigitiminannesi Merhaba benim Oğlum 16 aylik hic yemek yemiyor doktor viador verdi aldım ama 4-10 yaş arası diyor emin olamadım siz faydasını gördünüz mü?
Ksd E2019 4.günde hemen etki etti hemen. Evet coook cünkü yemezdi şimdi mama mama diye dolanıyor inanılması güç benimde çok umudum yoktu ama mucize bi şurup gerçekten ben çok memnunum
E2019 Ksd Çoook teşekkür ederim hemen alıp kullanayım ozaman 2 yaşında diş ve sendrom üst üste mahvetti bizi umarım faydalı olur ❣️