Tugcesilam Zeyzeytu reflü yenidogan tüm bebekleree var faxladını cıkarıyor gececek bnm kızımds kusuyordu fışkırırcasına
Mandalinbebeksu Zeyzeytu evet reflü şurubu verdi ama ne yazık ki içtiği an kustu midesine ağır geldi herhalde kullanmadım sonra kontrol zamanı doktor a söyledim tamam verme dedi 6 aya kadar geçer demişti bana doktor 5 aylık oldu geçti şükür şimdi sadece fazlasını çıkarıyor bi de sallanmaya falan alışıl değil ya biri sallarsa havaya kaldırırsa midesi bulanıyor biraz kusuyor öyle boru gibi kusmuyor çok zor seni çok iyi anlıyorum . Kilo alamaz derdim Gül gibi solup gidiyor derdim zamanla bitiyor ama sıkma canını
Zeyzeytu Mandalinbebeksu aldımı hep kilo alımı nasıldı. Geçen ay kontrolde bebeğimin kilo alımı iyiydi. Bu ay braz daha az gelişti gibime geliyo . Ondan stres yapıoyrm. Her yediği dışarda 😞
Mandalinbebeksu Zeyzeytu ben hiç kilo alamıyor sanıyordum çok şükür alıyormuş hatta ek gıda için tadım a başlım mı dedim doktor a kilo alımı iyi başlama dedi
Alinduru Zeyzeytu yani fışkırır tarzda kusma reflü gibi, huzursuzluk uykuya dalamama şiddetli gaz sancısı, gürültülü köpüklü cıvık mukuslu kaka gibi belirtileri oluyor. Sütünüzden geçiyor ve yedikleriniz bebeği rahatsız ediyor.
UrasEgeninAnnesi Zeyzeytu benim oğlumun kustuğu sütlerle rahat 2 çocuk daha büyürdü nerdeyse 😬 fazlasını atıyor annesi endişelenme çoğu bebek öyle. 7 aylığız nerdeyse hala tam olarak geçmedi reflüsü. Çişi kakalı bezi varsa yeterince, kilo alımı da iyiyse fazlasını atıyor o
reyhantugra Zeyzeytu Benim oğlum 6ay boyunca sürekli kustu doktorlar bişey demedi şuan 8 aylık çok nadir kusuyo inşallah geçer
Hhhmmmsss20 Zeyzeytu bizimde öyleydi canım. Gaviscon verdi doktor. Günde 3 defa sütümü sağıp karıştırıp içiriyodum iyi geliyor.
Aylilams Zeyzeytu 3 gun once benim bebeğim de her memeden sonra kusuyordu. Doktorumuz Elini ayağını sıcak tut beline sıcak havlu koy. Huzursuz olursa 1 cay kaşığı calpol ver dedi usuttu büyük ihtimalle dediklerini yaptım geçti çok şükür ertesi günde nane cayi icirdim 2 cay kaşığı çok şükür sorun yok