Berfin988 Kızımın kulağını deldirdim bugün neler yapmam ve neler yapmamam gerek kızlar bilgi verirmisiniz
xrtalafx Berfin988 deldirirken size söylemeleri gerek aslında ben krem sürmüştüm kabuk baglamasın yara olmasım dıye
kivircik_annesi26 Berfin988 geçen ay götürdüm delmedi kuyumcular 1 yaşına girsin aşıları bitsin diye 😖😖
izmirlokma Berfin988 ücret olarak ne ödediniz acaba ? Eczaneler artik delmiyor kuyumcularda fiyat nedir merak ettim..
Berfin988 izmirlokma 20tl eczaneyede sordum 25dedi ben kuyumcuyu tercih ettim daha sakin olduğunu düşünüp
Woody Ayde studex var İstanbulda da. Ben Ankarada araştırdım. İçime tek onun şubesi sindi. İkisini aynı anda deliyorlar. Sonrası için krem va se veriyorlar. İğneleri tek kullanımlık, küpeleri özel vs Kullan at küpe takmıyorlar yani
Berfin988 Gizemime benim kızım çok sakin çok şükür bide gaddarmı desem nedesem bilmiyorum kolay kolay ağlamaz sadece hııı yaptı gözleri yaşardı o kadar ama onda bile içim gitti 😊
Berfin988 Miniko122 https://imgyukle.com/i/N7T1a8 Bu kendileri taktı bunu ilaçlı olup olmadığını söylemediler spreyide deldikten sonra sıktı ilk başta sıkınca çocuklar korkuyor dedi
Berfin988 Mirayse yanlış anlama canım sana sen yanlıl söylüyosun demedim kuyumcuların hatası bilgilendirmemeleri
Berfin988 kivircik_annesi26 eczanelere danıştınmı hiç canım deliyorlar ben bugün sordum bir kaç yere ara telefanla sor