dertlikerkenez DoruKalpp roborock s6 püre veya viomi v3 tavsiye ederim. Annemde roborock s6 püre var o mercedesse benim ki yanında Opel baz model kalıyor 😁 ha süpürmesine çekim gücüne gelirsek dyson süpürgem var. Haftada 2-3 kez süpürdüğümde haznesinin yarısı dolardı. Şimdi 20-25 günde bir çalıştırıyorum dip köşe için ve haznesinin ⅓’ü ancak doluyor. Hergün robot çalışır evde inanamıyorum süpürdüklerine nereden çıkıyor o kadar şey valla aklım almıyor.
Twinklee DoruKalpp viomi v2 cleaning vacuum kullanıyorum. Ciddi anlamda güzel ve rahat. Zaten detaylı için philips var diyorsunuz bence işinizi büyük oranda görür. İş yükünüzün yarısını alıyor emin olun 🌸
DoruKalpp Twinklee qynen Philips çok iyi ama ben süpürmekten bıktım o süpursun yükümü azaltsin istiyorum ins iyisini bulurum
lilyaninannesi DoruKalpp bende Xiaomi Mi Vacuum Mop 1c 2 In 1 Akıllı Robot Süpürge ve Paspas var (aynen yazıyorum çünkü başka bir modeliyle daha karıştırılıyor) ben acayip memnunum. Geçen sene 2500 e almıştım şuan size modelini tam yazmak için bakarken 1500 liralarda olduğunu gördüm. Bence robot süpürgelerdeki şuan bu kdr indirim varken kaçırmayın. Ben şok oldum… bir de bundan bir tane daha ucuz modeli var. Sakın onu almayın ama.
DoruKalpp lilyaninannesi aynen baktim simdi bende aynen böyle arattım ayrıntı için teşekkür ederim. Fiyti baya ucuz ya sorun yaşarım diye korktum sjmdj 🤭🤭 hep pahali görmeye alıştım ya. Ben de en fazla 3 bini çıkarttım gözden
dertlikerkenez Mom0982 hem dyson süpürgem var hem robotum. İnanın robot kadar iyisi yok, olamaz. Evet kapı arkası kalıyor, dipler kalıyor vs ama benim sadece bir kaç tuşa basmam yeterli. 20-25 günde bir dysonla süpürüyorum sadece ve haznesinin ⅓’ü ancak doluyor.
Mom563 DoruKalpp eşimle biz de şu aralar konuşuyoruz robot süpürge olayini. Şimdilerde karacada satılan bi robot süpürge var. Homlend alex diye. Ozellikleri hoşuma gitti bi bakın isterseniz
DoruKalpp Mom563 evet reklamda gördüm yapısı gereği dip köşe de girer gibi geldi ama daha yeni ya kullanan vsr mi bilmem 🤔
BeautifulMother1 Mom0982 eşimde robot süpürge alayım dedi bende alacaksan dyson al dedim bu modeli öğrendiğim iyi oldu 🙂teşekkür ederim
Merve Mom088 hiçççç öyle düşünme. Robotu temizlerken yoruluyorum 😅 gerçi her yeri çiçek gibi yapıyor ama bi dyson değil yani
Mom088 Merve kesinlikle 😀 ama işte kahve içerken evin temizlenmesi olayı çok başkadır tadarmıyım bilmem
Sevimliannee DoruKalpp roborock s5 max aldım bende 2 hafta oluyo. Resmen ömrüm süpürgeye zaman harcamakla gecmiş. Keşke daha önce alsaymısım dedim.
DoruKalpp Sevimliannee ayyy ben de böyle derim insallah eşim hevesin gecer kullanamazsın diyor da ben de kendime iyilik niye hevesim geçsin ki diyorum 😅🤭
EyseminOglu Sevimliannee herkes süpürgeyi temizlemek zor diyor ben de onu alıcam ama bu kadar temzilenen parça nedir çok merak ettim
Sevimliannee DoruKalpp benim eşimde güzel süpürmez sen begenmezsin demişti. Ama ben aklıma koydum alcam dedim aldım😂 şimdi diyo niye bu kadar gec aldık diye😂😂
Rdk DoruKalpp eviniz büyükmüş bu makine size yetmez haritalandırma var fakat ayrı ayrı odalara gönderme halı algılaması sanal duvar falan yok haritalandırma internet bağlantısı kopmadığı sürece kullanılabiliyor koparsa baştan harita çiziyo ama eviniz çok büyük size öneremem bu makineyi 1+1 benim evim bana yetiyo günlük temizlik için mükemmel bişey bu iyiliği kendinize kesinlikle yapmalısınız