DoruKalpp Eşim robot süpürge alacak ama o önüne gelen birini alma taraftarı bense bira araştırıp memnun kalınan alma taraftarıyım. Dedim dur foruma sorayım bilen anneler yardım eder 🤗 Kullanıp memnun kalan anneler marka model yazabilir misiniz ?
Mom088 DoruKalpp günlük kullanım için evet alınabilir ama detaylı temizlikte yine büyük makine gerekli bence ben olsan dyson falan alırım robot süpürge yerine
Rdk DoruKalpp xiaomi essential kullanıyorum çok memnunum uygun fiyatlı çekimi güzel eviniz küçükse alın dedim 45dk çalışma süresi 60 mt kare evi bi şarjla 2 kere süpürüyor siliyor
DoruKalpp Mom088 ayrıntılı için Philips maratonum var ben istiyorum ki yüzeysel çat kapı biri geleceği zaman ortalığı hemen süpursun ben de diğer işleri yapayım evim 4 arti 1 yetişemiyorum yemek vs derken birde bebeğim var 2 buçuk aylık onada vakit ayırmak istiyorum detaylı için 15 20 günde Philips yeter.
DoruKalpp Mom0982 ayrıntılı için Philips maratonum var ben istiyorum ki yüzeysel çat kapı biri geleceği zaman ortalığı hemen süpursun ben de diğer işleri yapayım evim 4 arti 1 yetişemiyorum yemek vs derken birde bebeğim var 2 buçuk aylık onada vakit ayırmak istiyorum detaylı için 15 20 günde Philips yeter.
lilyaninannesi Mom0982 robot düpürge için dyson çok gereksiz lüks. Ama normal süpürge için evet bende çok memnunum
Mom088 DoruKalpp xiaomi en iyisi diye biliyorum bende bi ara almaya yeltendim benim evimde büyük o dönem araştırmıştım sonra madem detaylı tenizlik için kendim makine tutacağım ne diye bu parayı vereyim dedim 😀😀
DoruKalpp Mom088 ben yetişemiyorum kendim supurmeye ya eşim süpürür evi ben de arkasından silerim o da detaylı supurmuyor neden robot olmasın 😅😅🤭
Mom088 Merve bende robot alacaktım dyson aldım son anda 😀 ama robotun rahatlığında gözümde yok değil hani
Rdk DoruKalpp eviniz büyükmüş bu makine size yetmez haritalandırma var fakat ayrı ayrı odalara gönderme halı algılaması sanal duvar falan yok haritalandırma internet bağlantısı kopmadığı sürece kullanılabiliyor koparsa baştan harita çiziyo ama eviniz çok büyük size öneremem bu makineyi 1+1 benim evim bana yetiyo günlük temizlik için mükemmel bişey bu iyiliği kendinize kesinlikle yapmalısınız
Merve Mom088 hiçççç öyle düşünme. Robotu temizlerken yoruluyorum 😅 gerçi her yeri çiçek gibi yapıyor ama bi dyson değil yani