Mommysharkdoodoodoodoo Annesi gelse de bi hikayesini dinlesek ayy şimdi gördüm haberi nasıl da etkilendim 😁 tam buraya yakışır bir aksiyon
Aselask34 Mommysharkdoodoodoodoo bende az kalsın arabada doğuruyordum🤦♀️Hastaneye giriş yaptım 10 dk da kucağımdaydı🤣🤣
beyzasvm Haberi izlerken ağzım açık kaldı ben 15 saatte doğuramadım millet fırt diye doğuruyor valla helal olsun 😂🙏🙏🙏
EgeveAlyaninannesi beyzasvm 🤣🤣 benim komsumda ambulansta dogurdu 7 ay once firt diye simdi gene hamile 🤣🤣🤣🤣
Mommysharkdoodoodoodoo beyzasvm ay böylesi de zor canım en azından doğumda yanımızda bi doktor bi ebe oluyor 🤭
AhsenVeraveannesi İşte bu normal doğumun mucizesi 😂😂 Eskiden hastanemi vardı böyle doğumlar oluyormuş 😂😂😂
Aselask34 Mommysharkdoodoodoodoo beklemedimki canım gece 3 tü tuvaletim geldi uyandım tuvalete gitmek için ayağımı yere basmamla suyum geldi😂hazırlandım hemen gittim
Baloglum13 @Mommysharkdoodoodoodoo bende gördüm haberi maşallah nasıl dogurmuş helal olsun yani ben kesin ölürdüm doguramazdım tek başıma
Mommysharkdoodoodoodoo Baloglum13 valla ben sezaryen doğum yaptım ama bu hikayeden çok etkilendim var böyle çokça örnek ama ne bileyim 😁
morkalp Mommysharkdoodoodoodoo millet tünelde yolda arabada doğuruyor nasıl kıskanmayayım normal doğum yapmayı çok istemiştim kısmet olmadı 🤷🏼♀️
Mommysharkdoodoodoodoo BayanSirine aynen 😁 inşallah annesi gelir kidse valla o anlatsın biz dinleyelim
Baloglum13 @Mommysharkdoodoodoodoo ben normal yaptım ama ölümden beterdi hem doktor kesi attı hem yırtık oldu bi sürü dikişim vardı devlette dogum yaptıgım için çok zorladılar normal olması için dogum fobim oldu oyüzden tekrar gebe kalırım diye ödüm kopuyor 😄
Mommysharkdoodoodoodoo Baloglum13 😁 beni bi bayılttılar ayıldığımda yavrum kucağımdaydı ertesi sabah da ayaklandım hemen. Doğumdan korkmayın ikinciyi sezaryen düşünün.
AhsenVeraveannesi Baloglum13 Ay benimde öyle vallahi tamam çok kötü değildi ama dikişlerim yüzünden korkuyorum bende devlette normal yaptım henüz yeni diye olabilir ama olsun yinede çok korkuyorum galiba 2. Bende düşünmüyorum 😢