gma Çocugumun tenine degdiği anda agız çevresinde kızarıklık bırakıyor belli süre sonra geçiyor ama kızarıklık yapıyor acaba sizde boylr ya da benze durumlar yaşadınız mı
Annecik60 gma bende kullanıyorum bazen ağzından akıttığı oluyor ama böyle bir durum olmadı kızarma fln
alpyigit_annesi gma ben hiç kullanmadım ama ilaçtan memnun musunuz bebegimin gaz sancısı çok fazla gündüz uykusunu bile uyuyamıyor sürekli ağlıyor kendini sıkıyor kipkirmizi oluyo emerken bile
Nzlshn alpyigit_annesi benim kızım onla rahatladı çok damla kullandık ama sadece sap simplex ve biogaia birlikte kullanınca rahatladı
Fyzmra Bende kullandım ağzının kenarlarına geldiği de oldu ama öyle bişey olmadı.birde biogaia kullanmanızı öneririm ben ondan daha fayda gordum
alpyigit_annesi Fyzmra biogaia ’yı bende kullanıyorum günde kaç defa veriyorsunuz daha 21 günlük ve sabah 9 buçukta başlıyor akşam 5 e kadar ağlıyor 5 ten sonra uyuyo ama gündüz hiç uyuyamıyor sancıdan
Fyzmra alpyigit_annesi günde bir kere 5damla olarak veriyordum ama hep aynı saatte bı kaç gün sonra etki etmeye başladı.birde gaz masajindan fayda buldum yotube uzman anne ve bebek koçu sevim Kuruçay cam yazın bulurusnuz günde 3 4kere aynı anlattığı gibi yaptım umarım sizde faydalı olur kucuuck yavrularımız ağlarken çaresiz olmak kötü gerçekten ama geçiyor 😊
irva gma Benim oğluma da aynısını yapmıştı.Ayrıca işe de yaramadı daha çok sancılandırdı.Bende bıraktım öyle olunca.Daha sonra başka kullanmaya başladım öyle rahatlamıştık.Şimdi zaten 5 aylık olmak üzere gaz diye bir şey kalmadı.
alpyigit_annesi gma nasıl geçecek bu sancılar resmen acı çekiyorlar inşallah biran önce düzelirler hiçbirşey fayda etmiyor
Poycuk gma biz de kullanıyoruz biogaia ile birlikte çok faydasını gördük. Kaşıkla veriyorum sab simi ağız çevresine çok denk geliyor ama öyle bir şeyle karşılaşmadık.
alpyigit_annesi Poycuk ikisini bir mi kullanıyorsunuz biogaia kullanıyorum sadece hiç faydasını göremedim
Gazmelioglus gma Bizde kullandık canım hiç ole bişi yapmadi ama çok iyi bı damla biz beş tane kullandık oğluşum şuan 4 aylık şükür