MS-01 Anneler evde sac boyayan yada ombre yapan var mı ben kapalıyım evde denemek istiyorum malum virus var kuafore gidemiyorum bu yüzden kapalida olunca evde denemek için loreal paris in ombre setini aldım nasil kullanan var mı birde emzirirken zararlı midir
Merve MS-01 daha önce birine ombre ya da kendinize yaptınız mı ? Hani düz renk olsa bir şey değil de. Bir de o ombre seti turuncu gibi oluyor hafif
Hilalrkmn MS-01 cnm gcen bnde boyuycktm netten bktm emzirirkn sac boyanir mi die boyanmzms deriye degerse sute gceblyrms bnde boyamdm vzgctm
Violet MS-01 evde düz boya yapabilirsiniz ama ombre imkansız. Hem çok zor hemde uzun uğraş gerektiriyor.
Ceylanmmmd Bende istiyorum, belki bana da bir fikir çıkar , bu arada ombre seti olduğunu bilmiyordum, bunu da senden öğrenmiş oldum ☺️ Teşekkür ederim ☺️
MS-01 Ceylanmmmd bende bugun cok düşündüm kuafore gitsem mi gitmesem mi derken internetten araştırdım yapması cok basit geldi bende yeni öğrendim bugun 😊 denersen yazarım tekrar yeni siparis verdim
MS-01 Merve daha önce açıkken birkaç kez denedim ama hic boyamadim esmerim zaten açılan renk sari olsa yakışmaz bana hafif kahve tonu olsun istiyorum ne çıkarsa sansa dedim kapalıyım zaten diye ama bilemedim
MS-01 Hilalrkmn bende uclari esime boyatayim diyorum acaba olmaz mi ki ya bak şimdi içimde hep şüphe kaliyor
Ceylanmmmd MS-01 bebişle gidilmiyor ki kuaföre , kuaförde işlem de uzun sürüyor, bende , bekliyorum bakalım ☺️
Violet MS-01 ombreyi bilen birine yada kuaföre yaptırmalısınız. Birkaç defa yaptım işlem 4-5 saat sürüyor ona göre ayarlayın kendinizi
MS-01 Violet kuafore gidecektim normalde oyle düşündüm ama bulunduğum yerde asiri virus var cocukla gidemem çocukta durmaz o kadar saat bakalim ne yapacam
Nazli_07 MS-01 Saç rengin çok koyuysa tutmayabilir renk, hazır boya yerine bir arkadaşınizin yardımı ile açıcı kullanarak yapsanız daha iyi sonuç almış olursunuz
MS-01 Nazli_07 yardim edecek biri olsa zaten hemen yaptırırım ama bakacam yine bilen biri denk gelirse yapalım dicem koyu kahve uçlarına dogru az acik oluyor
MS-01 Zendeniz aynen bende oyle düşündüm nasil olsa hep evdeyim kimse yok disarida çıksam kapalıyım dedim saçlarımı da kestirecem kisa olsun diye sonradan pişman mi olurum iyiki yapmış miyim derim bilmiyorum 😂