Balin_annesi ecemm-6161 ari mama gördüm markette de almadım ne olduğunu bilmediğim için normal mama gibi mi zaten aptamil kullanıyorum bide emziriyorum
ecemm-6161 Balin_annesi normal mama değil canım arı mama pirinç unu dur sütlü pirinclinunu var içinde suyla pişiriliyor muhallebi yapıyorsun bende zaten bebelac devam sütü kullanıyorum
Sena-bera-mira Balin_annesi için rahat edecekse ver ben pirinç unu varsa arpa unu mısır nişsatası buğday nişastası bebe bisküvisi süt ve suyla yarıyorum pişirdikten sonra süzgeçten geçiriyorum biberondan geçmiyo yoksa
mom093 Balin_annesi yok benim ki yilan değildir çok severim kendisini sağolsun oda beni cok sever 😁😁 ama yinede pirinç unu icin israrciydi baya ama doyurucu buyuk sozu dinlemekte fayda var 😁
Balin_annesi mom093 kafam karıştı ver diyende var verme diyende 🙄 bu arada size maşallah bana niye denk gelmez böyle iyi kaynana 😂
bernaasn Bebe bisküvisi ve pirinç unu hatta bu tip sindiremeyeceği şeylerden kesinlikle uzak durmalısınız. Allah korusun cocugunuz kabız olur bagırsakları düğümlenir. Bebekken annem bılmedıgı ıcın yedırmıs hala kabızlık sorunum devam edıyor..
Balin_annesi Sena-bera-mira ahaha bende genelde kendi kendime öyle derim bizim yılana çıngıraklı yılan en sevdiğim sjdhshs
Balin_annesi Aslanmamy he şimdi oldu 😂 Valla bi ari mama bebek irmiği arastirim olmadı verecem bilemedim
mom093 Balin_annesi bence içinize hangisi siniyorsa onu yapin 😁 teşekkürler canim herkezde vicdan merhamet empati duygusu var kimisi bunu kullanır kimisi kullanmaz cok takilma 😘
anneningunluguu Balin_annesi canım ben doktora sordum pirinç unu veriyorum zararı olur mu diye pirinç besleyici bir besin pirinç ununun da abartılmadan verilebileceğini düşünüyorum dedi. Ki doktorum çok güvendiğim beslenme alanında uzman bir doktor. Şimdi herşeyi kısıtlıyorlar şunu verme bunu verme diye ben ona karşıyım demişti bana
Olric11 Kızlar birde bana yazsın lütfen. Yulaf ezmesi aldım lifalif rondodan geçirip meyve ile veriyorum. Bebeklere özel yulaf ezmesi varmı verdiğim doğrumu acaba 🤔 listemizde yulaf ezmesi var
Babybloom Olric11 bebekler için özel yulaf ezmesi yok, bu şekilde kullanabilirsiniz. Bana da doktorumuz böyle önerdi.
bernaasn Balin_annesi verdiğiniz şeylerin beslenmeye bir katkısı yok he kilo alır mı evet alır ancak sağlıklı bir yiyecek değil bebe bisküvisi kendı basına katkı maddelı zaten.. bebegınızı tok tutacak saglıklı dogal tarıfler kullanın korkutmak ıcın soylemedım kusura bakmayın :)