Balin_annesi Anneler bebeğinize pirinc unu veriyor musunuz ? Kizim 5 ay 22 gunluk 6 ayliga az kaldi gunluk bi ogun biraz pirinc unu hazirlayip versem bisey olurmu? Aramızda çocuğuna pirinc unu veren var mı
Aslanmamy Balin_annesi Ay vermedim ama kayınvalidem doğduğu günden beri başımın etini yiyor pirinç unu verelim diye hala direniyorum 3 aylık olduk besin değeri olduğunu düşünmediğim hiç vermeyi düşünmedim ama sizin bebeğiniz büyümüş tok tutması açısından verilebilir mi bilmiyorum
mom093 Balin_annesi ben cok buyuk konuştum asla vermem diye ama kayınvalidemin ısrarı sonucu verdim bi zarari olmadı ama ben formül mama kullandim yaparken 3 tane de bebe bisküvisi su an 10 aylik toplasan 6 defa felan verdim artik vermiyorum ama verdigimde zarari olmadi
Elfydr Balin_annesi pirinc unu değil de mesela bebek irmigi yada yulaf kullanabilirsiniz. Ben ilk.kizim da bilincsizdim kullandım ama 9 sene önce simdi okuyorum hep besleyici olmadığı yazılıyor.
Balin_annesi Mom078 ara öğün olarak,zaten çocuğumu emziriyorum daha tadimlara Başlamadık. Ve günde sabah ve akşam olmak üzere 2 defa mama hazırlayıp veriyorum. Ama doymadığını düşünüyorum ve etrafimda çok yapip yediren vardi bebegine hiç bisey de olmadı ?
Balin_annesi Aslanmamy bende tok tutması açısından vermek istedim zaten. Ama bilemedim bende ilk çocuğum benimde🙊
Nelf28 Aslanmamy sütünüz yeterliyse neden veresiniz ki hem yetmese bile formula mama öneriyor doktorlar. Bıktım bu kaynanalardan ya kendi geçmişlerine göre konuşurlar. Vermeyin bence 3 aylık daha ya
Balin_annesi mom093 zararı olmuyor zaten etrafmda kullanan çoktu yinede sorayim dedim. Benim yılan da kullan diyo da bilemedim 🤣
Mom078 Balin_annesi Yok kuzum yanlış yaparsın ek gıdaya geçince zaten tolere edecek pirinç ununu ilerde gece maması olarak vereceksin zaten şuan erken
[silindi] Balin_annesi pirinç unu ara öğün olmaz ki bildiğin dolu dolu bir ana öğün olur ☺️ Bence erken bekle biraz daha .
Canselyaren1231 Balin_annesi valla ben verdim ama bebek için olanları var migrostaydi sanırım ordan alıp verdim kilo vs de yapmadı bizde gayette güzel doyuruyordu
icegul Bize de yapmışlar zamanında. Zararı olacağını düşünmüyorum. Gerekirse veririm. Daha 2 aylığız. Pirinçde faydasız bişey değil sonuçta
ecemm-6161 Balin_annesi Canım benim bebeğim de 5 aylık arı mamanın var onu veriyorum doymuyor çünkü anne sütü de Yok biz de
Balin_annesi ecemm-6161 ari mama gördüm markette de almadım ne olduğunu bilmediğim için normal mama gibi mi zaten aptamil kullanıyorum bide emziriyorum
Aslanmamy Balin_annesi benim de ilk ama ben hala direniyorum 😁 kayınvalidem ise ne var 3 çocuk büyüttüm pirinç unu ile diyor bilemiyorum geröekten belki bir kere verebilirsiniz sanki 😊
mom093 Balin_annesi yok benim ki yilan değildir çok severim kendisini sağolsun oda beni cok sever 😁😁 ama yinede pirinç unu icin israrciydi baya ama doyurucu buyuk sozu dinlemekte fayda var 😁
Elaogemnes Balin_annesi bende doymadığı için doktor tavsiyesi ile başladım yalnız size tavsiyem tam pirinç unu alın o vitamin açısından iyi 😇
Sena-bera-mira Balin_annesi besin değeri olmasada tok tutma özelliği var ben 1 yaşına kadar hazır mama kullandım daha sonra pirinç ununa geçtim zaten benim yediğim herşeyi yiyolar yatarken tok kalsınlar diye veriyorum
Mimarannee Balin_annesi normal irmiği ronda çekebilirisin taneleri büyük olduğu için , bebek ek gıda ürünleri satan sitelerden temin etmiştim bende
Elfydr Balin_annesi normal irmikte olur . Normal irmigi rondadan çekip kucultun . Bebek irmigi olur . Yulafi her şekilde tavsiye ederim ama . Cok faydalı. Tahıl grubu olarak.
Balin_annesi Sena-bera-mira ahaha bende genelde kendi kendime öyle derim bizim yılana çıngıraklı yılan en sevdiğim sjdhshs