1mrvky Kızlar alttan iki tane dişimizin ucu gözüküyor. Kaşık değince tık tık ediyor. Ama tam çıkmadı. Kaç gün içinde tamamen çıkar ?
Sevda599 1mrvky tam 6 aylıkken iki uc gozuktu şimdi 8 aylık gülerken yeni görmeye basladm tam cıkık gibi canım tamda değil ama 😊
1mrvky turansmom hmm. Şu ana kadar ateş salya olmadı. Sadece 2gündür biraz huzursuz. Geceleri de çok sık kalkıyor. Bundan sonra ateş olur mu sizce?
turansmom 1mrvky Canım cıkacağı zaman tam çok ates olur diye duymuştum belki olabilir. Bizimde çıkma evresinde ama sadece huzursuzluk var ates olmadı şuan
1mrvky [silindi] ayy ben hemen gelir sanıyordum o süre içerisinde huzursuzluğu uyku bozukluğu sürecek belli ki🙄
[silindi] 1mrvky 1 buçuk hafta gece gündüz ne uyudu ne yemek yedi ben çok zorlandım sadece ateşi çıkmadı o yönden iyi oldu
Sevda599 1mrvky valla canm bende bilmiyorum heralde öyle 2 ayda iyice gozuktu bakıyormda biraz daha cıkması lazım 😕😅
1mrvky Busrafth şu an kullanmıyorum. Doktorumuz aftamed verdi. Sipariş verdik fakat henüz kargo gelmedi.
Busrafth 1mrvky saol canım eşim diş tozu alalım dedi ne kadar sağlıklı bilmiyorum bi ara burda okumuştum karanfili bişey yapılıyordu ama unuttum
1mrvky [silindi] kıyamam ya🙄 kızım da gece saat başı yarım saatte bir kalkıyor. Uykusunda çok huzursuz kıpır kıpır sürekli şöyle bi dalgın uyumuyor yavrum. Gündüz iki uyku yapardı bir kez uyuyor şimdi. Bizim de salya ateş olmadı ama uykusuzluğa vurdu.
1mrvky Busrafth bize doktorumuz ısrarla bu jeli önerdi. Evet canım bende duymuştum o karanfil yağı mı neydi. Bi de tetagil çok duydum.