Asilinannesiiiii Serappekcan19 Canım ben de senin gibiydim pek bı bilgim yoktum 6 ay 10 günlüğüz. İlk yoğurtla başladım üç gün yoğurt verdim. Sonra üç gün kabah buharda pisirip çatalla ezdim. Sonra üç gün karnabahar . Sonra üç gün avakado. Bunların içine hep bı damla zeytinyağı koydum
Asilinannesiiiii Serappekcan19 Valla az önce kaka yaptı benim bebek baktım havuclari baya büyük parçalar şeklinde yutmuş. Ama sonuçta çıkmış yani bı sıkıntı olmamış öyle öyle öğrenecekler :)
turansmom Serappekcan19 Kilo alamadığı için geçelim dedi. Neyle başlamalıyım diye soruyorum bilmediğim için doktor elma dedi ama sevmedi, balkabağınıda aynı sevmedi.
Muhasebeciana Serappekcan19 ilk yogurt ile baslayip 3 gun kurali ile ilk gun1 cay kasigi 2.gun 1 tatli kasigi 3.cu gun 1 yemek kasigi diye arttira arttira basladim sonra patateside ayni sekilde sonra havuç sonra yeşil kabak sonrada balkabagi yarin son gunumuz balkabaginda yarindan sonra karnibahar vericem daha sonraki 3 gunde brokoli vericem sonra meyvelere gecicem mevsim meyvelerine
Seyma_29_ turansmom sevmezse hiç zorlamayın dedim gibi ben ilk yoğurt verdim. Sonra sebzeye geçtim hepsini reddetti ısrarcı olmadım. Meyve verdim çok güzel yedi. Sonra tekrar sebzeye geçtim şuan yiyor
turansmom Seyma_29_ elma elma verdim pek sevmedi, balkabağı verdim onada aynı, yoğurdu çok seviyor ama sadece onuda veremem. Sizce ne yapmalıyım? Başka meyve sebzelere geçsem sonra yemediklerine geri dönsem olur mu?
Seyma_29_ turansmom mesela elmayı cam rendeden geçirip yoğurdun içine karıştırabilirsiniz. Muz koyabilirsiniz. Birde öyle deneyin. Benim kızım çok seviyor arada yoğurdu reddediyor meyve koyuyorum gayet güzel tüketiyor