Serappekcan19 Kizlar oglum 6 aylik nasil yedireyim bilmiyorum neler yiyebilir sizler nasil basladiniz lütfen yardim🤔🤔
Seyma_29_ Serappekcan19 ilk yoğurtla başladım 3 gün kuralı olarak tadım yaptırdım. Sonra aynı şekilde sebzelere geçtim ama kızım reddetti. Meyvelerle devam ettim. Şimdi tekrar sebzelere başkadık çok şükür yiyor. Sonrasında yavaş yavaş çorbalara kahvaltıya vs. geçeceğim. 6.aya dair yiyebilrcekleriyle başlayın ilerleyen zamanlarda karışımları yaparsınız
Eternalove Serappekcan19 patatesi, havucu, bal kabağını çatalla ezerek yedirdim, armut ve elmayı cam rendede rendeleyerek verdim. Yoğurduda pastörize günlük sütten mayalayıp verdim
Asilinannesiiiii Serappekcan19 Canım ben de senin gibiydim pek bı bilgim yoktum 6 ay 10 günlüğüz. İlk yoğurtla başladım üç gün yoğurt verdim. Sonra üç gün kabah buharda pisirip çatalla ezdim. Sonra üç gün karnabahar . Sonra üç gün avakado. Bunların içine hep bı damla zeytinyağı koydum
Muhasebeciana Serappekcan19 ilk yogurt ile baslayip 3 gun kurali ile ilk gun1 cay kasigi 2.gun 1 tatli kasigi 3.cu gun 1 yemek kasigi diye arttira arttira basladim sonra patateside ayni sekilde sonra havuç sonra yeşil kabak sonrada balkabagi yarin son gunumuz balkabaginda yarindan sonra karnibahar vericem daha sonraki 3 gunde brokoli vericem sonra meyvelere gecicem mevsim meyvelerine
Seyma_29_ Serappekcan19 haşlama aparatına koyup ocakta haşladım. İlk çatalla ezdim hiç kabul etmedi. Sonra blendırdan geçirip püre yaptım. Şuan yiyor biraz alışsın tekrar pütürlü halde vereceğim
Eternalove Serappekcan19 zor gerçekten ama başladıkça araştırdıkça öğreniyor insan. sebzeleri buharda haşlarken içme suyu kullanın.
Seyma_29_ Serappekcan19 fazla bir koyuluğu yok bildiğiniz püre oluyor ama ben bir miktar su ekledim çünki bizim kaka yapmama sorunumuz var biraz. Balkabağına henüz geçiş yapmadım. Normal kabağı denedim aynı şekilde püre halinde
Serappekcan19 Eternalove ya valla netten baktim da 6 ay corbalari felan vardi ama nerden nasil olacak meyvemi sebzemi bilemedim hic tadim yapmadik
Seyma_29_ Serappekcan19 Yumurta sarısı verebiliyoruz ama dedim gibi ben ilk yoğurt meyve sebze gittim ki daha sonra yumurtayıda rahat yutabilsin diye ama henüz geçmedim yumurta vermeye.
Serappekcan19 Seyma_29_ cnm bendede kaka problemi var hatta annem zeytin yagi bir kac damla damlat yedirdigin gidalara dedi
Seyma_29_ Serappekcan19 evetya en güzel yanıda bu bence sofraya uzanıyor elimde görse saldırıyor. Vermeyince kızıyor 🤣🤣
Serappekcan19 Seyma_29_ kiyamam ya evet bebimkide kizip bagirarak agliyor esimde cok üzülüyor ac bu ac diyip duruyor😀😀