Kimse mama vermiyor mu bu başlık iyi oldu bende merak ediyordum diğer anneler neler yapıyor diye. Sabah 6.30 7.30 arası Güne başlıyoruz ben hemen yumurtasını haşlıyorum avakado doğruyorum olgun tabi biraz bebe bisküvisi ıslatıyorum muz soyuyorum biraz da peynir koyuyorum tabağa yumurta sarısı ve avakadoyu severek bunları ayrı ayrı lokma lokma yiyor ve ezmiyorum biraz tok tutsun diye bisküviyi veriyorum ama yemiyor genelde peynir de sevmedi araya bir iki lokma sıkıştırıyorum süzme peynir aldım geceden suyun içine koyuyorum en son muzu ısıra ısıra yiyor genelde yarım yada çeyrek muz yiyor yerli küçük muz alıyorum. 11 gibi uyuyor mama içiyor 150 cc 1 gibi uyanıyor talya foods organik çeşit çeşit makarna almıştım onları haşlıyorum yanında yoğurt ya da brokoli havuç bal kabağı pişiriyorum blw yöntemiyle eline veriyorum ben de yanında destek olarak yediriyorum brokoliyi çok seviyor ama eline verince hep avucunda sıkıyor etrafa saçıyor ama havucu çok güzel yiyor 6.Aydan beri blw yöntemiyle havuç yiyor yine yanında yoğurt yediriyorum. Malesef ilk zamanlar tarhana içiriyordum şimdi hiç bi çorbaya ağzını açmıyor sanırım katı gıdaya fazla alıştı muhallebi falan da sevmiyor elma armut da yemiyor 5 gibi tekrar uyuyor uyurken 120 cc falan yine mama içiyor uyanınca akşam bebek köftesi yoğurt ya da balık organik haşlanmış tavuk haşlanmış patates pırasa yemeği bunları yiyor 9 10 gibi uyur, uyurken yine mama 250 cc falan gece de 12 gibi bi de 4 gibi yine mama aralarda da mız mız uyanır doğduğundan beri sık uyanır hiç diş yok emekliyoruz kendimiz oturuyoruz tutunup ayağa kalkıyor yeni yeni. Sık sık düşüyor ağlıyor yürüteç kullanıyorum bu arada ben. Eve bebeğe bakmaya gelen yardımcımız başa çıkamıyor ben evden çalışırken genelde yürüteçte oluyor TV de reklam açıyor istediğim durumlar değil ama çalışmak zorundayım iyi de bi bakıcı bulamaladık bu arada çok katı şeyler yediği için 3 4 kakamız var günde ama kabızlık sorunumuz yok . İsteyene bebek köfte tarifi verebilirim kızımın en çok sevdiği yemek hiç dişi yok ama şapur şupur yiyor köfteyi