Tugba2626 Benimki simsiyah uzun saçlı doğdu şimdi saçları sararmaya başladı 2 ayda bi saçı bana benziyo diyodum oda mı babasına benziycek 😭
ulkununannesi Melissaa zaten siyahi bebekler bile beyaz dogar. gun isigi aldikca renk pigmentleri devreye girer
LiYaRzuU Zeynoloji şuan 4 ay 6 günlüğüz sanırım üçten sonra yavaş yavaş açıldı hatta geçen ay memleketteydm gören diyodu sana çekmemiş beyaz değil ama şimdi gören dio aynı baba ama ten rengi sen 😂 nekdar oldu seninki
LiYaRzuU Zeynoloji aynı bizde öyleydik akşamları esmerleşiyodu 😂 dışarı çıktığımızda beyazlıyodu seninkinde bir ay sonra rengi tam oturur
Zeynoloji LiYaRzuU aynen akşam kararıyor evde buğday tenli dısaarda beyaz sizinde böylemiydi ellerde beyaz vücuduna göre tüyleri sarı
Zeynoloji LiYaRzuU selam canım yine ben teniniz nasıl oldu ? Bizim buğday oldu 4 ay 21 günlüğüz sacımız kaşımız sararmış ama ten esmeer gibi 🙄
Elvn94 Melissaa bizde beyaz dogarsa esmer olur derler kirmizi kizi olursa beyz olur derler ne kadar dgru bilmyrm bnde bklym net ten rengni almasni
Bglm18 Melissaa benim kızım esmer doğdu 1 yaşında halen esmer 😂 ben beyaz tenliyim eşim esmer eşime benzedi