LiYaRzuU Melissaa canım bizde de öyle oldu bembeyaz mavi gözlü sarı kaşlı doğdu kırkından sonra bi anda döndü herşeyi tam tersine hatta dünde ben açtım böyle bir post 😂😂 siz ne kadarlık oldunuz
LiYaRzuU Melissaa bide biz ailelerden farklı bi şehirdeyiz isteyene resim attık kızım sarı maviş diye şimdi o halinden alakasız memlekete gittiğmde diyecekler ne alaka😂😂😂
Thesra Melissaa Benim kizim esmer dogdu sonra rengi acildi su siralar yikaninca tekrar esmerlesiyor🤭😅😅 Tuhaf ama gercek
Melissaa Ygz beyaz doğup esmerleşmesi çok çok garibime gtti ama aşığım ona her haliyle güzeller sağlıklılar 💕🥰
Ecemayaz01 Merveksr zaten beyaz dogan esmerlesir esmer digan beyazlar demisler buyuklermz cok sogru demisler ama kara sari gibi doganlara bise dememisler yani bana😁
LiYaRzuU Melissaa ama ben umutluydm gazı var ondan karardı die artık bu posttan sonra kabullendim tam tersi oluyormuş benim kızım kara tamam 😂😂😂😂
Ygz Melissaa belki git gide rengi açılır bizim öyle oldu baya esmerleşmişti çünkü. Onlar dediğiniz gibi her halleriyle güzeller😍😍😍