AntiFilozof SAREyvz yaa o kadar doğru yazmışsınki alnından öpesim geldi şuan iki tane daha kaynım var kayınvalidem birdaha gelin alırsa memesine bakıp alacakmış bunu söyleyip bide kızım şaka yapıyorum alınmıyorsun dimi demişti ben bunlarla uğraştım bide 😒
SAREyvz AntiFilozof Kayınvaliden bu kadar komik şaka yapmayı nerden öğrenmiş acaba? Ah canım benim hepsi aynı bunların benimki de uç yarıştırıyor ne diyeceksin cahillik zor gerçekten Allah bizlere kolaylık versin böyle şeyleri düşünmekten sütümde azaldı zaten yararları yok hep zararlar 🤷🏻♀️
AntiFilozof SAREyvz canım baştada yazdımya emzirmeye bile çalıştı dengesiz kadın eğer onu taksaydım çoktan kendimi biyerden atmıştım
Yaylacicegim AntiFilozof aynisinin tipkisini ben de yasadim birebir sariliktan gogus ucu körlüğüne kadar sutum gec geldi ve sezeryandim. Benimki de 40 i ciktiktan sonra emdi cok sukur ne guzel bir duygu dimi 🥰🥰🥰🙏
Yaylacicegim AntiFilozof cok amin cok hickira hickira aglaraka bebegimden ozur diledigimi hatirliyorum anne bile olmadigimi dusunuyordum kendime eziyetmis sadece
ZeynepAlan Fatmabkdmr yaa nolursun cvp verirmisin 2 aylik oglum emziremiorum memeden az geldigi icin emmek istemio biberondan cok elio onu istior naptin napmam lazim
Hale0108 Fatmabkdmr doktorlar bile bu konuda psikolojik baskı yapıyor kimse kötü niyetli değil belki ama insanı daha da yıpratıyorlar
Fatmabkdmr Hale0108 kesinlikle öyle kimse anneyi düşünmüyor ne halde diye herkes evet iyiyi söylüyor ama her şeyin bir zamanı var. Allah’ım tüm annelere yardım etsin hepsi tez vakitte tutsun bol bol emsinler ,🤲