DurununAnnesi12 göbeğim gitmişşş hiç bir egzersiz falan yapmadım 🥳🥳🥳 sanırım rezene ve 3 l suyun faydasını gördüm
geceuyumayanne1 DurununAnnesi12 Kaç kilo almıştınız ne kdar sürede gitti gôbeginiz tavsiyeleriniz nelerdir 🙂
Devrimko DurununAnnesi12 bende 60 la hamile kaldım 85 le doğuma girdim şuan 58 im. Bol su hareket ise yarıyor 👍
Babylover23 DurununAnnesi12 benim gitmiyor 65 kiloyum 1.68 boyum var aslında öyle çokşişko durmuyorum qma göbeğim oldugu gibi duruyor adet olmadım ondan mı acaba siz adet oldunuz mu?
DurununAnnesi12 geceuyumayanne1 64 kiloyla hamile kaldım 16 kilo almıştım 80 kiloyla doğurdum 68 kilo oldum ve sürekli hareket halindeyim
cinara Devrimko benden cok hareket eden yok bolda su iciyorum ama gitmiyo kilolar 50 le hamile kaldim 75 le doguma girdim 65 le ciktim dogumdan simdi 63-64 arasi oluyorum ekmek corek borek yok ama gitmiyo kilolar
MetehanZ Babylover23 ben kendi deneyimimi söyleyeyim size ben de tam 6.ayda adet oldum ve göbeğim evet gitmedi ama büyük ölçüde indi gibi oldu vücudum rahatladı resmen
DurununAnnesi12 cinara 2 çay kaşığı rezene dövüyorsun sarımsak döver gibi sonra sıcak suya koy 5 10 dk beklet iç
Kbrdn DurununAnnesi12 nasıl gıttı zayıfladınız ıcın mı yoksa şişlik mı ındı ve kacıncı ayda ay cok sordum dımı🤣
DurununAnnesi12 Kbrdn 38 günlük kızım şuan basbaya gitti düşük beden kıyafetler giymedim ondan da kaynaklı
Kbrdn Kbrdn e sızın daha yenıymıs gıdenınkı lohusalıkta ınıyır zaten bende zamanla gıttı sandım benım 8 ay oldu 49 kıloyum karnım şiş kocaman anlamadım gıttı
cinara DurununAnnesi12 ben hic yemiyorum abur cubur hic yok evimde almiyorumda tatli krizimi hurma yiyerek ywniyorum hemde aut yapiyo
Kbrdn MetehanZ 8 ay olcak adet olmadım benım de asırı bır şişlik var sizinde öylemıydı kılom yok normaldr de gobeksız bırıydım suan 4-5 aylık gbı ama:(
deren123 56 ile hamile kaldim. 18 kilo aldim şuan 58 kıloyum boyum da 1.73. Fakat göbeğim gitmiyor 4 ay oldu doğum yapalı. Yapısal sanirim zayif olmama rağmen hep bi göbeğim vardi çünkü.