Ferisada Gazı kokuyorsa kabız olmuştır canım çok ağlıyorsa mecbur kalırsan fitil ver, günde mutlaka 1 çay kaşığı zeytinyağı içiriyorum yine de 3 günde yaptığı oluyor bazen 2 günde bol bol su veriyorum kakası yumuşasın diye
gozdesh @1#11055530 beslenme düzeni değiştiyse normal. Benim bebeğim de 6. ayını bitirmek üzere. Ek gıdaya başlamadan önce 4-5 günde 1 yapardı. Ek gıdaya başlayınca beslendikten sonra yapıyordu ama bu aralar yine dediğin gibi sürekli gaz çıkarıyor ama bikaç günde bir kakasını yapıyor.
miladeniz Ftmsrt aynı benjmdr oyle gaz cıkarıyor pıs kokuyo kaka oldugu bellı ama cıkaramıyor lavma yaptım gecen oyle yaptı zeytı nyagda verıyorum ama olmuyo işte yapamıyor
Ftmsrt miladeniz benim kızım da öyle pis kokuyorki gazı kakasını yaptıktan sonra 2 gün o koku olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktor da kesinlikle lavman önermiyorum dedi fitil verdi işe yaramadı biraz sakinledi sadece.
sutlukahve07 @1#11055530 benim bebeğimde 2 buçuk aylık bu gün 4.gün yapmıyor ama huysuzlanma da yok. Napcam bilmiyom
miladeniz Ftmsrt fitil bendede var cesaret edemıyorum atmaya en son ctesı yaptı yarına bır hafta olucak yok yapmıyor 🤦🏽♀️