Busraabdullah 3 ay 6 gunluguz sanırım atak donemindeyiz sürekli ağlıyoruz aranızda bizim gibi olan varmı 🤔
Tgbabrn Busraabdullah 3 ay 3 günlük deli gibi meme reddi ve uykuya direnme . O ataktamı bilmiyorum ama ben panik atağın dibini yaşıyorum 🥴
Fulyaalinmina Busraabdullah 3. Ay atağını bilmem ama 4. Ay atağı tokat gibi çarpıyor 😂 haberiniz olsun
DorukArasMoms Busraabdullah Çok merak ediyorum önceden annelerimiz bizi büyütürken yok atakmış bilmem ne bilmezmiş bizim şimdiki nesil mi farklı ben onu anlamıyorum kötülemek amacı ile yazmıyorum yanlış anlama sadece merak ediyorum. Bende yaşıyorum oğlumda 2 ay 20 günlük
fatosd36 Busraabdullah sizinle aynı gün doğum yapmışız benimkinde sürekli emmek istiyor verince duruyor sonra azıcık uyuyor kalkıyor bidaha istiyo vermeyince ağlıyo
Busraabdullah fatmanergis aynen sürekli ayagimda sallanmak istiyor hamaginada yatmıyor bir yeri agrrcasina ağlıyor sizinde öle mi
esraozcan52 fatmanergis Bizimde öyle ama bizde 2ay 21 günlüğüz 3 aya az kaldı ya onun ayağımı acaba 🙄🤦♀️
fatmanergis Busraabdullah Allah yardımcımız olsun elimizden bişey gelmiyor sabredeceğiz geçer inşallah bir an önce 🤲🏻
Mlk123 Tgbabrn 3 ay 14 günlük ve sadece sağ mememi tutmuyor. Sola yatırdım mı hemen emiyor😀 tek meme reddimi yaşıyoruz acaba😂 bugün göğsüm şişti artık canım acıyor. Türlü türlü pozisyonlara girip sağ memeyi emzirmeye çalışıyorum 🤦♀️
Bibl01 3 ay 5 günlük asla uyumuyor emmiyor meme reddi başladı saatlerce bağırıyor açlıktan her yolu deniyorum ama olmuyor bilgisi olan aydınlatsın Allah rızası için