Deryadeniz12 BİM’in bezini kullanan anneler memnunmusunuz? Eşim bugün almış da bna çok kalın ve iç yüzeyi sert geldi Komili kulanydm bu arada çok da memnunum dum bide bunu denemek istedim
saclarinayildizdusmus Deryadeniz12 2 numara alıyorum şimdilik memnunum canım az yapıuor zaten yada genelde çiş
Nisarabia27 Benim kızıma çok feci pişik yapmıştı yeni doğduğunda bütün bezleri denedim diyebilirim en güzeli kesinlikle sleepy çok memnunum
Dezehs Deryadeniz12 inanın prima da kulandım o sızdırdı ama bin markası 12 saati geçiyordu bazen ama sızdırmazdı halada kullanıyorum
dewamkee Deryadeniz12 valla iki kizima da kullaniyorum ne pisik ne sizdirma yok super . Fazla para vermeye gerek yok cunku para yok 😅🤣
Mesmes Ben en son sleepy bulamadım bimin bezini aldım. Kokulu olmasını sevmedim onun dışında gayet iyi bence
Moomm Kızım ilk doğduğunda tavsiye üzerine aldık ama rezaletti resmen kızımın 💩 beline kadar cikiyodu resmen
Moomm Deryadeniz12 sleeppy kullanıyorum 8 ay oldu daha hiç o problemle karşılaşmadım canım ama Jenny wily de istisnasız her bezde yasiyodum yani ben beğenmedim