Rabiyamine gamze1 fitil verdi canım doktora gitmiştik biz bi hafta falan yapmıyordu popişinde çatlak varmış 😥 sana tavsiyem doktora gitmen olacak
Mrvdllr gamze1 canım biran önce doktora bizde hem çatlak hem darlık var 4 gün geçti çatlak zorlanmadan olmuş bemde sadece anne sütü veriyorum 10 gün diyolar ama doktorum bana kızdı sen 10 gün dayanabilir misin diye
Gzmocal gamze1 doktor bana emdigi icin hergun yapmaya bilir siknti olmaz ama gazi varda cikaramadigi icin yapamıyorsa masajlar dene derim. Biz kakada gaza cikartiyoruz amaa gaz bizi mahvediyor. Artk uyudugu zamanlar ev sessizlesince kulaklarmda cirlamasini duyuyorum
Ozlemrah Sadece anne sütü ile besleniyorsa 7 güne kadar yapmamasında sıkıntı olmazmış ama anne sütü ile beslenirse
Ozlemrah gamze1 hakiki zeytinyağı ver canım bir çay kaşığı hemen yapar kakasını bendede oldu zeytinyağı verdim
Funnymom gamze1 dün aynı durumdaydık. Ben de sizin gibi çok endişe duydum ve bebek çok huzursuzdu, sürekli ağlıyordu. Bugün doktordaydık, 7 güne kadar yapmamaları normalmiş. Günde birkaç kez çiş bile yapmaları iyi beslendiklerini gösteriyormuş.
gamze1 Rabiyamine yarın aşı için sağlık ocağına gideceğim oradaki doktora sorarım canım o da çare olmazsa çocuk doktoruna giderim 🙌 Sağ olasın 🙏
Nurdan123 Ozlemrah ne kadarlık bebeğe verilebilir zeytinyağı benim bebeğim 45 günlük bazen yapamıyo da verilebilir mi