bikerem Kucucugumdogam neredeyse tum markalari denedim prima premium care de kaldim. Ama buna en yakjn memnun kaldigim migros minnies marka bezi
Ikramasal Kucucugumdogam sleepy öneririm ben bez olarak. Islak mendil olarakta ilk onu kullandım sonra ebebek baby me markasına geçtim. Molfix bez denedim alerji yaptı bizde
Ayse15 Primadan baby turco zeytinyağlı olana gectim cok memnunum islak mendilde sleepy kullaniyorum bazende baby turco
KUMSAL2020 Durukusunannesii Ya bende bugün aldım ama deneöek için kullandım 5 tane falan popusu ıslak kalıyor sizde de öylemi
Denizgozlum KUMSAL2020 rica ederim. canbebe de güzel. Ben de kullanmıştım onu hiç sorun yaşamadım incecikti
KUMSAL2020 Denizgozlum 1 er paket alırım 2 sindende denerim kalıpları nasıl acaba normalmi sleppy çok küçüktü mesela
Denizgozlum KUMSAL2020 canbebe 1 numara kullanmıştım. Molfix 1 numaradan daha küçüktü canbebenin kalıbı.molfixin kalıbı da jenny willy den daha küçük. Mesela şu an molfixte 3 numara kullanıyorum. Jenny willy 3 numara büyük geliyor. Molfix 4 numaranın kalıbına yakın jenny willy 3 numara da
SeverusSnape Kucucugumdogam Sleepy denedim, Goon denedim, Molfix denedim, Canbebe denedim ama yok. Prima’ya hep geri döndük. Islak mendilde de Unibaby Yenidoğan kullanıyorduk, bu ay Sensetive olanını aldım o da güzel çıktı.
Seda19 antikoalababy maalesef ya o günden çok kötü 40 günlük bebeğime 2 numara dar geliyor hemde lastik izi çıkıyor içim rahat etmediği için bende 3 numaraya geçtim Buda büyük geliyor, BİM’in kendi marka bezini demiyorum suan alacaklar deneyecekler hiç bulaşmasın ben memnun kalmadım sızdırıyor yanlardan çişi çok cekmiyor doğru bi bez yok ya her markada herkes bi şikayet ediyor 😀
Dogavesultan Kucucugumdogam prima premium kullanıyorum sleepy deniyim dedim bin pişman oldum bu zamana kadsr pişik olmayan çocuğumum poposu özel bölgesi karın altı heryeri kızarmıştı sonra başka bez denemedim cesaret edemedim açıkcası ıslak mendil olarak uni baby kullanıyorum ilk zamanlar yenidoğan kullanıyordum şimdi simple clean kullanıyorum memnunum hiç sorun yaşamadım
Denizgozlum antikoalababy kısaca canbebe <molfix <jenny willy. küçükten büyüğe kalıplarının sıralanışı