Begonvillll Urasmom 1 bardak yulaf unu. 2 yemek kaşığı bebek irmiği. 2 kaşık tereyağ. Bi kaşık zeytin yağı. Bir kaşık keçiboynuzu özü tatlandırmak için. Yoğurup şekl verin 15 dk fırında pişiyor. Sert olmuyor ellerinizle hemen ufalayıp yedirebilirsiniz
Begonvillll TospikOglusum 1 bardak yulaf unu. 2 yemek kaşığı bebek irmiği. 2 kaşık tereyağ. Bi kaşık zeytin yağı. Bir kaşık keçiboynuzu özü tatlandırmak için. Yoğurup şekl verin 15 dk fırında pişiyor. Sert olmuyor ellerinizle hemen ufalayıp yedirebilirsiniz
Begonvillll neslihan-87 1 bardak yulaf unu. 2 yemek kaşığı bebek irmiği. 2 kaşık tereyağ. Bi kaşık zeytin yağı. Bir kaşık keçiboynuzu özü tatlandırmak için. Yoğurup şekl verin 15 dk fırında pişiyor. Sert olmuyor ellerinizle hemen ufalayıp yedirebilirsiniz
Bal-Kaymak Urasmom aşçı anne bene bisküvisi ☺️ her sorana yazıyorum tamamen temiz içerik doğal üretim. Taze taze ☺️
Bal-Kaymak Ziyangil hipp denedim ben çok şekerli. Elmalı olanda 12 ay üzeri diyor onu denemedim o yüzden. Aşçı annenin bisküvisini deneyin derim evde yapmıyorsanız. Ben evde denedim olmadı aşçı anneden alıyorum.
Bal-Kaymak Urasmom kendi sayfaları var internette. Bazı illerde satışa sundukları marketlerde varmış. Instagram sayfasından da iletişime geçebilirsiniz. Çok ilgili zaten Çiğdem hanım kendi ilgileniyoe Instagram hesabıyla.