Urasmom Merhaba anneler. İçeriği temiz bebe bisküvisi arıyorum. Bilgisi olan var mı? Hünnap veya hero baby organik düşünüyorum ama karar veremedim.
efuchan Urasmom eti cici bebenin sebzelisi şeker ilavesiz olduğu için evde yapma imkanın yoksa tavsiye ederim
Birtosbikannesi1 Urasmom ınstagramda mühendisin oğlu diye bi sayfa var böyle ürün içeriklerini paylaşıyor. Bende çok inceledim Hippin organik bebek biskuvisi var elmalı onu önermişti. Hunnapta falan sofra şekeri vardı.
Urasmom Ziyangil Ziyangil çalışan anne olma sorunsalı. Evde yapacak fırsat bulamıyorum maalesef 🤷🏼♀️
Bal-Kaymak Ziyangil hipp denedim ben çok şekerli. Elmalı olanda 12 ay üzeri diyor onu denemedim o yüzden. Aşçı annenin bisküvisini deneyin derim evde yapmıyorsanız. Ben evde denedim olmadı aşçı anneden alıyorum.
Balperisi Defnekokusu merhaba siz yapıyor musunuz tarif verir misiniz? Tam buğdaylı irmikli yaptım çok sert oldu nerede yanlış yaptım bilmiyorum
Begonvillll TospikOglusum 1 bardak yulaf unu. 2 yemek kaşığı bebek irmiği. 2 kaşık tereyağ. Bi kaşık zeytin yağı. Bir kaşık keçiboynuzu özü tatlandırmak için. Yoğurup şekl verin 15 dk fırında pişiyor. Sert olmuyor ellerinizle hemen ufalayıp yedirebilirsiniz
Begonvillll neslihan-87 1 bardak yulaf unu. 2 yemek kaşığı bebek irmiği. 2 kaşık tereyağ. Bi kaşık zeytin yağı. Bir kaşık keçiboynuzu özü tatlandırmak için. Yoğurup şekl verin 15 dk fırında pişiyor. Sert olmuyor ellerinizle hemen ufalayıp yedirebilirsiniz
Begonvillll Carolina 1 bardak yulaf unu. 2 yemek kaşığı bebek irmiği. 2 kaşık tereyağ. Bi kaşık zeytin yağı. Bir kaşık keçiboynuzu özü tatlandırmak için. Yoğurup şekl verin 15 dk fırında pişiyor. Sert olmuyor ellerinizle hemen ufalayıp yedirebilirsiniz
Begonvillll Urasmom 1 bardak yulaf unu. 2 yemek kaşığı bebek irmiği. 2 kaşık tereyağ. Bi kaşık zeytin yağı. Bir kaşık keçiboynuzu özü tatlandırmak için. Yoğurup şekl verin 15 dk fırında pişiyor. Sert olmuyor ellerinizle hemen ufalayıp yedirebilirsiniz