Sadekahvem Cheddar göz rahatsızlığı nedir. Hüseyin Yetik var sislide size yakın mi uzak mi bilmiyorum. Ama çok iyi bir doktor tavsiye ederim 750 muayene ücreti
Woody Cheddar daha önce gözle ilgili konuşmuştuk sizle. Dün kızımın 1 yaş kontrolu vardı. 4den 2ye düşmüş derecesi. Doktor 3 yaşında gelin, muhtemelen geçmiş olır dedi. Sizde süreç nasıl ilerlemişti
Cheddar [silindi] kızımı götürücem de gittiğimiz doktor muayenesi 1000tl yapmış 😒 şimdi bu doktoru buldum iyi diyolar bi fikir edinmek istedim
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Cheddar https://www.doktorsitesi.com/prof-dr-tayfun-bavbek/goz-hastaliklari/istanbul burda iii adet değerlendirilmesk var nurcuğuuum bak🌸
[silindi] Cheddar 😳 1000 TL nedir ya.Gozunde bı sıkıntı mı var canım.Ben Tuba bu arada 4 bebe anası 🙋♀️
Cheddar AyPerisiVeGokPrensininAnnesi okudum onları canım önce Google amcaya soruyorum tatmin olmayınca buraya 🙈😂
Cheddar [silindi] kız sen miydin 🙈 sol gözünde kayma var canım gözlük kullanıyor kontrole gidicez. Haram para valla 1000tl almaya utanırım ben 🙄
Eesay Cheddar benim kardeşim de genetik bir göz hastalığı var. Hastane Altunizade tarafına çook ters ama aklında olsun. Beyoğlu neşat berger göz hast. Sanırım adı. Ameliyatlarını orada olmuştu. Aklında olsun ne olur ne olmaz.