balyavrum1 Kızlar sütüm çok az ben bebeğim biberon almıyor evde resmen koleksiyon yapacak kadar biberon çeşidi var benim sütümü çoğaltmam lazım 5 aylık kızım bana ne önerebilirsiniz
zeytinbacilar balyavrum1 Bol bol dinlen üzüntü stres sütün baş düşmanı mutluluk hormonu sütün en sevdiği hormon bol bol su iç hurma kuru incir kuru dut tahin dut pekmezi bunlar süt üretimi arttıran yiyecekler ayrıca bir bitki çayı önereceğim rezene ıhlamur ısırgan otu anason frenk kimyonu bunları aktardan al rezene ve ıhlamurdan 1 çay kaşığı diğerlerinden yarım çay kaşığı kaynamış bir fincan suda demle günde üç kere içebilirsin süt üretimi arttırıyor ayrıca bir bardak sıcak süte 2 tatlı kaşığı tahin döküp tüketebilirsin sık sık emzir her emzirmeden sonra sağ uyarı ver göğüslerine
balyavrum1 Nev emzirmek tamamda dinlenmek mümkün değil pek biraz san diş sıkıntımız car hıysuzu ve dur durak bilmiyor hep kucakta hep bitkin durumdayım
sdyrnkgn Bol su için. Bol bol rezene çayı, tahin helvası, bulgur, ıspanak pazı. Humana still tea ve malt içecekler de sütü arttırıyo. Mutlaka hepsini yapın bence. Her gün sıcak suyun altına girin. Süt kanallarınız açılır👍🏻
balyavrum1 Giizz damlayla hımana çayı beraber kullansam yani ikisini de kullansam bi sıkıntı olur mu ki
Ysmoznbs balyavrum1 hıc bir sıkıntı olmuyor denedim gayet iyi sütün olur elinden geldiğince bulgur pilavı ye
sdyrnkgn balyavrum1 evet kullanıyorum günde 1 kez. 3 fincan da rezene kimyon içiyorum ben. Ve tahin helvası her sabah👍🏻
Hunnes_kunnes Solgarın tableti de işe yarıyor bira mayası tableti şeklinde Dilruba nın cayı ve mayya diye tableti var anne odası diye instagram hesabı var oradan da bakabilirsiniz. Cay yerine mayya tablet daha etkili solgar veya mayya tavsiye ediyorum. İkisinin de içerigi aynı zaten
balyavrum1 Hunnes_kunnes çay gelmek üzere bi deneyim faydan görmezsem dediğinizi de denerim hemen mecburum çünkü bebeğim beni emmekten başkasını kabul etmiyor
balyavrum1 mltmkrkl çay gelmek üzere bi deneyim etki görmezsem hemen dediğinizi de denerm mecburum çünkü bebeğim beni emmek dışında hiç bişeyi kabul etmiyor
stella balyavrum1 ben çay ve mayya kullandım. Çayı 1 hafta, mayyayı 2 gün kullandım aşırı arttı sütüm. Şu an kestim 1 haftadır ama hala sütüm çok fazla mecbur sağıyorum sürekli
balyavrum1 stella maşallaj diyelim 🥰 darısı bana inşallah ben bide tek göğüs emzitiypeum kızım doğduğundan beri sol göğsümü almadı 5 ay bitene kadar sağ göğsüm anca yetti artık son zamanlarda yetmiyor bile birde çayı içtiğin gün farkediyor mu hemen sütte bi artma oluyor mı
stella balyavrum1 evet hemen etki etti bende. Diğer göğsünüzü keşke sağsaydınız. Sizin de artar inşallah 🙏🏻
balyavrum1 stella amin inşallah sağdım ama söndü göğüsün gerçi sagsamda ben çok Üstüne düşmedim düşsem belki oda sür gelirdi