CesurBey Edakk Vaka sayısı azmış gibi gerçekten inanılır gibi değil şimdi ordakiler yurdun dört bir yanına dağılacak belki hiç alakasız olan bizlere bile virüs bulaşacak 🤦♀️ Bu arada hakaret küfür vs. isim kullanmayın mazallah biri Cimere şikayet eder taciz tecavüzde işlemeyen adalet bu konuda çok güzel işliyor!
Polikistikannee Edakk En azindan bi kisi sayisi olsa neyse herkes dip dibe onlarin bu rahatlığı bizi de tehlikeye atıyor akilsizlar bu kadar bağlılık neden sanki
UzunHatun Edakk ayy hiç açma sinirimden oturup Ağladım ben bebeğimle dışarı çıkamıyorum eve hapsolduk adamların umrumda değil 100 bin kişi gelmek nedir nasıl bir sacmaliktir bide 10 bin kişiyi tek almışlar geriye kalan 90 bin kişi alınmamış doğru dürüst kimsede maske yok mesafe yok allahim sen sabır ver böyle cahillerle aynı havayı soluyoruz 🥺🥺
Zalimsin Kongredekilerle röportaj yapılmış diyolar ki başkanımızın olduğu yerde korona mı olur maskemizi taktık işte 😊
Edakk Zalimsin başkanımız değil bence sahibimiz demeliler, ülkede ondan başka kimsede söz hakkı yok resmen
Zalimsin Zeyzey2019_ valla 100 bin kişi varmış sanıyorum o 100 bin kişiyi koruyan Bi teknoloji varsa acilen istiyorum 😁
nartanemm O kadar büyüttükleri gibi bir virus değilmiş demekki nedense zengin siyasetçi kısmı eş geçiyor filan artık sorgulamanin vakti geliyor geçiyor bile 🤔
Edakk nartanemm evet kesinlikle sadece bize var bu korona inanamıyorum ya nasıl bi ülkeyiz ya ekonomi bitti, esnaf bitti öğrenciler okula gidemiyor ama siyasette zenginde iş adamına hersey serbest
Mommyishome nartanemm sürü bağışıklığına döndüler artık, ölen ölsün kalan sağlar bizimdir mantığına döndü olay bence
Bezelyeveannesi Edakk kisa sure oncede bi kongresinde salon lebaleb dolu yani deyip ovunmustu yani salon yine tika basaydi demekki boyle kongreler serbestmis virus halktan esnaftan cafe restaurantlardan yayiliyormus sadece
RuzgarMommys Sabahtan beri sinir oldum Hiç ertelenemeyek bisey mi bu ya Olağan kongre olagan üstü şartlar da yapılıyor Bi restoran full dolmasi yasak ama tribün stad gibi salonlarda binlerce insan Resmen dalga geçiliyor
Mommyishome RuzgarMommys valla maçları da seyircili izletsinler dedim ben görünce , taraftarın suçu ne yani. Aklımızla dalga geçiyor gibiler.
Edakk RuzgarMommys insanlara diyecek laf bulamıyorum demekki sayın başkanımız ve sağlık bakanımızın dediği gibi bi virüs değil bu sy
Zalimsin Edakk bişey de yazamıyoruz burda da varlar hemen saldırıya geçiyorlar küfür etmemiş gibi davranıyorlar 🙃
RuzgarMommys Edakk Hayir kendi kendilerine kalsalar naparlarsa yapsinlar umrumda olmaz. Ama öyle değil maleseff
Edakk Polikistikannee evet bu insanlar yüzünden biz hiç bisey yapamıyoruz ben çocuğum doğduğundan beri hiç bisey yapamadım doğum günü geliyor o bile belli değil aile ve akraba arasında bile bisey yapmıyoruz ama halka bak ya